Traffic Lights 41 Napisano 1 godzinę temu 20 latka. Ja i moja energia potrzebuje tego. Nie obchodzą mnie …. Jestem atrakcyjna dla mlodzieniaszków. Dlaczegonwiecejndonmnie pisze młodych … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu odczep sie od 20 latkow, bo jestes stara juz, gienia ty wolisz dziadkow po 50, dlatego salowa jest twoją idolką, bo ona juz staruucha teraz z salowej sie przerzuc na salowego, a mlodym chlopakow daj spokoj. nie niszcz im zycia i zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 460 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: odczep sie od 20 latkow, bo jestes stara juz, gienia ty wolisz dziadkow po 50, dlatego salowa jest twoją idolką, bo ona juz staruucha teraz z salowej sie przerzuc na salowego, a mlodym chlopakow daj spokoj. nie niszcz im zycia i zdrowia. Chcialaby takiego małolata jak ja mam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chcialaby takiego małolata jak ja mam. Pewnie, ze chcialaby, ale nie dla psa kielbasa xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 1 godzinę temu 2 tyg temu całowałam się z rocznikiem 2005 więc co mi tu Srella wygadujesz. Nie twój poziomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze 18 latek napisał ale dla mnie to już trochę wild Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 460 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: 2 tyg temu całowałam się z rocznikiem 2005 więc co mi tu Srella wygadujesz. Nie twój poziomu Racja, nie mój poziom, dla mnie chłopak z 2005 roku to bardziej jak syn niż jako facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 1 godzinę temu Dziady są fajniejsze ale Srelka jest na poziomie takiego małolata i lubi takie mało rasowe zwisy które nie trafiają fiflakiem do swojej doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 1 godzinę temu Dlatego ciągle szuka starszego z dorodnym dragalem żeby zdradzić małolata któremu nie staje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Traffic Lights napisał: 2 tyg temu całowałam się z rocznikiem 2005 więc co mi tu Srella wygadujesz. Nie twój poziomu Pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Dziady są fajniejsze ale Srelka jest na poziomie takiego małolata i lubi takie mało rasowe zwisy które nie trafiają fiflakiem do swojej doopy A ty wolisz jęczeć, ze faceci są be i dlatego wolisz kotu torbę ugniatać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, Zero cukru napisał: A ty wolisz jęczeć, ze faceci są be i dlatego wolisz kotu torbę ugniatać. Ty jesteś be, taki małolat po tym jak mu doopa obwisnie, nic ciekawego, są fajniejsze dziady więc się nie musisz tak wozić Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Racja, nie mój poziom, dla mnie chłopak z 2005 roku to bardziej jak syn niż jako facet. Tam pewnie doszło do jakiejś transakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Pdf Nie, to ty stary dziad a ten chłopak przystojny i auto miał swoje już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 460 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tam pewnie doszło do jakiejś transakcji Ogólnie jak pomyśle o chłopaku z takiego rocznika to przecież jeszcze nastolatek, to jest straszne. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu gina to tutka, pewnie juz ma opryszczke na mordzie od tych jezykow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Nie, to ty stary dziad a ten chłopak przystojny i auto miał swoje już. Masz coś do dziadów fajnych, obleśne są niedorobione prawitszki a małolat sreli ma ryj jak budyń i lubi anime dziefczynki jak jakiś Srynik czy Bicu z dziewiczym wąsem świński blond i se wali nieustannie, blee Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Ty jesteś be, taki małolat po tym jak mu doopa obwisnie, nic ciekawego, są fajniejsze dziady więc się nie musisz tak wozić Czy ci się to podoba, czy nie, ale aktualnie jestem tutaj najfajniejszy. Musisz się pogodzić z tą myślą, a nie się szarpać. Będę się woził, bo przejąłem tę dzielnicę i ja tutaj teraz rządzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ogólnie jak pomyśle o chłopaku z takiego rocznika to przecież jeszcze nastolatek, to jest straszne. xD Gina wyznaje zasadę, że jak postawi, to może być. Wiek schodzi na dalszy plan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Traffic Lights napisał: Nie, to ty stary dziad a ten chłopak przystojny i auto miał swoje już. ile wzielas za noc od niego, tutko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: ile wzielas za noc od niego, tutko? Cztery Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Masz coś do dziadów fajnych, obleśne są niedorobione prawitszki a małolat sreli ma ryj jak budyń i lubi anime dziefczynki jak jakiś Srynik czy Bicu z dziewiczym wąsem świński blond i se wali nieustannie, blee dobra odczep sie od bica, bo widac, ze lecisz na niego niekazda musi lubic starych dziadkow jak ty albo sraudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Cztery cztery butelki czy puszki Tatry? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: cztery butelki czy puszki Tatry? xD Wiadomo, że nie tys zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 460 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Gina wyznaje zasadę, że jak postawi, to może być. Wiek schodzi na dalszy plan. Masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wiadomo, że nie tys zł haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu Gina, kiedy malowanego utemperujesz? Bo trochę za dużo fika i się wozi, a to chyba nie tak miało wyglądać. Wezwij posiłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 460 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Gina, kiedy malowanego utemperujesz? Bo trochę za dużo fika i się wozi, a to chyba nie tak miało wyglądać. Wezwij posiłki Twój temat wyparował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu Pamiętam jak ludzie na początku nie wierzyli, że ona taka jest naprawdę i podejrzewali, że trol. Teraz to już chyba nikt nie ma wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 1 godzinę temu Taki 20 latek to ma w ogóle loniaki bo co z energii dèbila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach