Traffic Lights 43 Napisano 4 godziny temu Nieheteronormatywna. Kobiety są bardziej estetyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 4 godziny temu Każdemu wciskasz nachalnie swoją seksualnosc. Kogo to obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 9 Napisano 4 godziny temu Niestety nie wszystkie niektóre przez kilkanaście lat zaliczyły taki zjazd u mnie w otoczeniu że ja lepiej wyglądam od nich xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 43 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WywaloneJaja napisał: Każdemu wciskasz nachalnie swoją seksualnosc. Kogo to obchodzi. Niebjetae m tobą zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 229 Napisano 4 godziny temu Ja też "Witam serdecznie. apeluje o zabranie z forum kafeteria użytkownika Elcia, gdyż obelżywe treści ciągle publikuje, obraża i donosi co się tu dzieje (jakby to kogo obchodziło). Prostaczka i wieśniara mająca się za nie wiadomo kogo. Nie zmyślam, każdy kto wchodzi na Kafe ten wie. Zabierzcie ją tu i żeby tam nie miała wstępu. Żegnam." Gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Niebjetae m tobą zainteresowana Toba także nikt tu nie jest zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 229 Napisano 4 godziny temu Ja bym jednak naciskał na te temperowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 3 godziny temu Detronizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach