Onaaaa 1537 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Jutro wrócą bo challenge się dzisiaj kończy a więc wróci też tirowiec i znów się zacznie blokowanie Czyli dziś ostatni dzień spokoju i szacunku i miłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Jutro wrócą bo challenge się dzisiaj kończy a więc wróci też tirowiec i znów się zacznie blokowanie To ja się zwijam stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli dziś ostatni dzień spokoju i szacunku i miłości Dokładnie jutro wraca hejt i blokowanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Dokładnie jutro wraca hejt i blokowanie Oficjalnie wracają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To ja się zwijam stąd I gdzie ty będziesz miała lepiej jak ciebie 5 minut nie ma to już za tobą tęsknia i wywoluja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: I gdzie ty będziesz miała lepiej jak ciebie 5 minut nie ma to już za tobą tęsknia i wywoluja ja nie tesknie, bo sie szanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Oficjalnie wracają? Jest jeszcze szansa że tam im się spodoba ale czarno to widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=D napisał: ja nie tesknie, bo sie szanuje Ty samotnik jesteś to temu nie tesknisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Jest jeszcze szansa że tam im się spodoba ale czarno to widze Dziś widziałam rudą jak miała w awatarze i w tle wypowiedzi Giny. Ja wiem, że komuś może za bardzo forum wejść, ale bez przesady 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Dokładnie jutro wraca hejt i blokowanie Dzisiaj na kafe nastąpiło samozaoranie giny. Na koniec jeszcze ją publiczne dobiłem. Fajnie się bawiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Ty samotnik jesteś to temu nie tesknisz nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Dzisiaj na kafe nastąpiło samozaoranie giny. Na koniec jeszcze ją publiczne dobiłem. Fajnie się bawiłem. Cieszę się twoim szczęściem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś widziałam rudą jak miała w awatarze i w tle wypowiedzi Giny. Ja wiem, że komuś może za bardzo forum wejść, ale bez przesady Głodna jestem źle sobie posiłki zaplanowałam dzisiaj za mało za wcześnie kolacja jak żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś widziałam rudą jak miała w awatarze i w tle wypowiedzi Giny. Ja wiem, że komuś może za bardzo forum wejść, ale bez przesady Ruda pasztetowa dziś też miała atak. Chyba nie może przeboleć, że forum się dowiedziało, że Chlapa to wymysł jej wyobraźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Głodna jestem źle sobie posiłki zaplanowałam dzisiaj za mało za wcześnie kolacja jak żyć? Ja teraz wróciłam do domu, więc będę jeść. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 9 godzin temu (edytowany) ja najedzony zjadlem pelno sera brie, chleb z oliwkami i zupe krem z kurczaka, a wczesniej u mamy kapusniak i pelno wody mineralnej, 5 kaw espresso, czekolade, mleko z miodem, szejk proteinowy i gorzka czekolade z orzechami. Edytowano 9 godzin temu przez KochamElcie=D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Cieszę się twoim szczęściem Niezła patola u was w klanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja teraz wróciłam do domu, więc będę jeść. Tak Ja jutro mam masakryczny dzień a weekend też pracujący więc się żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kutarate napisał: a gdzie byłaś łysa Giny szukała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Ja jutro mam masakryczny dzień a weekend też pracujący więc się żegnam Ja też pracuje w weekend, bo nowy miesiąc się zbliża i trzeba tłuc kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 9 godzin temu Jakie to pazerne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 42 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś widziałam rudą jak miała w awatarze i w tle wypowiedzi Giny. Ja wiem, że komuś może za bardzo forum wejść, ale bez przesady Te wypowiedzi? https://zapodaj.net/plik-qpgPFEgygn 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sporo osób się stąd zmyło Tych fajniejszych. Szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Kutarate napisał: O łysa a w nowy miesiąc masz więcej otwierania szlabanu na ochronie Ale brzydka du...pa, łącznie z resztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Te wypowiedzi? Do kogo? Do eve? Nie widzę jej tutaj, tylko że póżno wchodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: To nie jest to co kiedyś, kiedy tematy miały po 400 stron i nie było blokerów Przy mnie już tematów nie był na długie strony Był taki tasiemiec 500 st Gdzie był jakis wania itp. i na urodzie i zdrowiu coś było o tr różowatym, albo to było o cerach naczynkowych. Zaglądałam tam. Edytowano 9 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 42 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Do kogo? Do eve? Nie widzę jej tutaj, tylko że póżno wchodzę. Podobno do Elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Kutarate napisał: O łysa a w nowy miesiąc masz więcej otwierania szlabanu na ochronie A jak twoja praca łysy? Wyczekuj listonosza, bo pismo do ciebie przyjdzie Polecony list i wezwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A jak twoja praca łysy? Wyczekuj listonosza, bo pismo do ciebie przyjdzie Polecony list i wezwanie. Forum weszło za mocno. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Przy mnie już tematów nie był na długie strony Był taki tasiemiec 500 st Gdzie był jakis wania itp. i na urodzie i zdrowiu coś było o tr różowatym, albo to było o cerach naczynkowych. Zaglądałam tam. Były przy tobie tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach