Kutarate 9 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Margherite napisał: Ale brzydka du...pa, łącznie z resztą Jest idealna, a ty chyba z zazdrości tak piszesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A jak twoja praca łysy? Wyczekuj listonosza, bo pismo do ciebie przyjdzie Polecony list i wezwanie. Forum weszło za mocno. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Przy mnie już tematów nie był na długie strony Był taki tasiemiec 500 st Gdzie był jakis wania itp. i na urodzie i zdrowiu coś było o tr różowatym, albo to było o cerach naczynkowych. Zaglądałam tam. Były przy tobie tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kutarate napisał: Jest idealna, a ty chyba z zazdrości tak piszesz Nie, nie podoba mi się, zwłaszcza to co między udami Rzecz gustu, chyba bym się krępowała mając takie coś. A to wargi sromowe mniejsze są większe, od warg większych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Były przy tobie tematy. Te dwa kojarzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach