Еlciаа 467 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Wydawało mi się, że podobna, a teraz sam nie wiem. Mi się wydaje że bardziej podobna do miodożera albo diabła tasmańskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Mi się wydaje że bardziej podobna do miodożera albo diabła tasmańskiego. Diabeł tasmański kojarzy mi się z giną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Diabeł tasmański kojarzy mi się z giną No to miodożer, wypisz wymaluj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 9 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 9 godzin temu Takie porównanie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 9 godzin temu Najlepsza patologia cię ominęła. Żałuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 9 godzin temu Nie jedna, tak skórcie co konkretnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie jedna, tak skórcie co konkretnie ? Masakra, makabra itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Masakra, makabra itd... Więc strzelaj bez rozkazu, albo ja to zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Więc strzelaj bez rozkazu, albo ja to zrobię Mówisz że mogę rozstrzelac bez konsekwencji osobę która mi od wczoraj cały czas ubliża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mówisz że mogę rozstrzelac bez konsekwencji osobę która mi od wczoraj cały czas ubliża? sragetti mozesz roztrzelac, bo to śmieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Do mnie strzelaj elzbieta. Celuj w leb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mówisz że mogę rozstrzelac bez konsekwencji osobę która mi od wczoraj cały czas ubliża? To zależy jak bardzo, ale możesz też wziąć pod uwagę okoliczności łagodzące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Do mnie strzelaj elzbieta. Celuj w leb A potem dożywocie, dziekuje bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie=D napisał: sragetti mozesz roztrzelac, bo to śmieć Największym śmieciem, mendą i zarazą na tym forum jesteś Ty Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A potem dożywocie, dziekuje bardzo. Powiesz ze to ofiara kazala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Największym śmieciem, mendą i zarazą na tym forum jesteś Ty nie zesraj sie, bo ci zylka peknie, sragetti idz tam sobie golnij lepiej pare lykow i posluchaj jutuba a na ty to wpieerdol, leszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu ze glos w glowie pochodzacy od Boga tak kazal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Wiecie że kiedyś prawie w łeb z wiatrówki zarobiłam. Ja to mam szczęście jednak ze mnie kula jak papjeza ominela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie=D napisał: nie zesraj sie, bo ci zylka peknie, sragetti idz tam sobie golnij lepiej pare lykow i posluchaj jutuba a na ty to wpieerdol, leszczu Wpjerdol to w Polsce dostaniesz jak będziesz podskakiwał kozaku w necie cipko w realnym świecie Wy[jerdalaj i nie cytuj mnie, tfu Ci na ryło leszczu. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wpjerdol to w Polsce dostaniesz jak będziesz podskakiwał kozaku w necie cipko w realnym świecie nudzisz frajerze, wiec spieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie=D napisał: nie zesraj sie, bo ci zylka peknie, sragetti idz tam sobie golnij lepiej pare lykow i posluchaj jutuba a na ty to wpieerdol, leszczu Spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 8 godzin temu sragetti leci do ignora, bo szkoda czasu na pasozyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Spokój. ty tez wypieerdalaj helmofonie tez lecisz do ignorA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 8 godzin temu dostalem bana na kilka dni i znowu musze liste ignorowanych aktualizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=D napisał: ty tez wypieerdalaj helmofonie tez lecisz do ignorA Lecz się blokerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lecz się blokerze. idz tam lepiej pozglaszaj znowu tematy i wszystkich do bana, nudziaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=D napisał: idz tam lepiej pozglaszaj znowu tematy i wszystkich do bana, nudziaro Nie muszę, bo i tak dostaniesz bana. To za hejt na mnie i na mojego ojca. Mydelko Kremik i gejik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 3 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Wiecie że kiedyś prawie w łeb z wiatrówki zarobiłam. Ja to mam szczęście jednak ze mnie kula jak papjeza ominela Strzelał Boguś Linda? A tak serio, to co jakiś sąsiad z wiatrówką pewnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Wpjerdol to w Polsce dostaniesz jak będziesz podskakiwał kozaku w necie cipko w realnym świecie Wy[jerdalaj i nie cytuj mnie, tfu Ci na ryło leszczu. Coś taki nerwowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach