Traffic Lights 47 Napisano 1 godzinę temu Impertynencji….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 42 Napisano 1 godzinę temu Ja ciebie nie lubię. Eufemistycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 1 godzinę temu mozesz juz pokazac stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 42 Napisano 1 godzinę temu Ona tylko malowanemu wysyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 1 godzinę temu szczesciarz z tego malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 1 godzinę temu <złośliwy chichot> żenujące doprawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 42 Napisano 1 godzinę temu Też tak myślę. Na szczęście dni twojej działalności na kafeterii są policzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Też tak myślę. Na szczęście dni twojej działalności na kafeterii są policzone Nie, to twoje… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 42 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Nie, to twoje… Przekonasz się o tym. Ja słów na wiatrak z guwnem nie rzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 1 godzinę temu Wieczorowa tu juz jest bardzo dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 42 Napisano 1 godzinę temu To moje forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Przekonasz się o tym. Ja słów na wiatrak z guwnem nie rzucam. To ty masz twarz obryzganą hownem z wentylatora. Ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 1 godzinę temu ja chcialbym zalozyc swoje forum psychiatryk24.pl oczywiscie na serwerach OpenBSD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 42 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: To ty masz twarz obryzganą hownem z wentylatora. Ble Okej. Ostrzegałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: To moje forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 1 godzinę temu to nie jest wasze forum tylko forum wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 42 Napisano 1 godzinę temu Moje i koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 1 godzinę temu a ja znowu trace tu kolejny wieczor eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach