Traffic Lights 51 Napisano 1 godzinę temu Bo kto zabroni? A Britney wiruje. Kręci się w kółko…. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 3 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Traffic Lights napisał: Bo kto zabroni? A Britney wiruje. Kręci się w kółko…. Łysej się to może nie spodobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 121 Napisano 1 godzinę temu Ja nie mogę, bo by mnie z roboty wywalili, ale jakiś Pilsner Urquell na weekend pewnie wpadnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Traffic Lights napisał: Bo kto zabroni? A Britney wiruje. Kręci się w kółko…. A ja zrobiłam zakupy, wypiłam kawę i zjadłam dobre śniadanie Dzień dobry 🩵 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja zrobiłam zakupy, wypiłam kawę i zjadłam dobre śniadanie Dzień dobry 🩵 witam w ten bardzo zimny poranek.. w zasadzie przedpołudnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 51 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Ja nie mogę, bo by mnie z roboty wywalili, ale jakiś Pilsner Urquell na weekend pewnie wpadnie. Dziś będę tańczyć na tiktoku więc dobry numer na rozgrzewkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze załącze pralkę, odkurzę i będe oglądać 4 sezon swojego ulubionego serialu, skubiąc winogrono.Mnlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 51 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze załącze pralkę, odkurzę i będe oglądać 4 sezon swojego ulubionego serialu, skubiąc winogrono.Mnlam Kocham wstawiać pralkę!! Haa ha .. ale wyjmować już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Kocham wstawiać pralkę!! Haa ha .. ale wyjmować już nie Wiesz, że nie lubię bałaganu i u mnie wszystko musi chodzić jak w zegarku. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 121 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Traffic Lights napisał: Dziś będę tańczyć na tiktoku więc dobry numer na rozgrzewkę. Spoko, wrzuć później link na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 1 godzinę temu Pyza jeżycka widzę cię. Nie krępuj się i wychodź z krzaków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 51 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Spoko, wrzuć później link na forum Tylko znanym… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 51 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pyza jeżycka widzę cię. Nie krępuj się i wychodź z krzaków Haa haha chyba nerwica się znudziła. Typowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Haa haha chyba nerwica się znudziła. Typowe. Kto to pyza? Zalajkowała posty i cofnęła reakcje (chyba że strachu) ale nie przewidziała, że ja jestem jak policjant i wszystko widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 121 Napisano 55 minut temu (edytowany) 5 minut temu, KochamElcie=D napisał: Dobrze, że nie jestem alkoholikiem, jak autorka tematu Profesor z college'u wyprowadził cię za wszarz z sali, bo byłeś pijany jak bela i przez alkohol skończyła się twoja nauka, a miałeś już nawet plany zawodowe. Alkoholizm to poważny problem społeczny i polemizowałbym, czy jesteś tak zupełnie od niego wolny. Miłego saunowania. Edytowano 55 minut temu przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 54 minuty temu Dama od rana nayebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 50 minut temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kto to pyza? Zalajkowała posty i cofnęła reakcje (chyba że strachu) ale nie przewidziała, że ja jestem jak policjant i wszystko widzę konfidentka uzależniona Edytowano 49 minut temu przez Szon patrol$$$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 50 minut temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Profesor z college'u wyprowadził cię za wszarz z sali, bo byłeś pijany jak bela i przez alkohol skończyła się twoja nauka, a miałeś już nawet plany zawodowe. Alkoholizm to poważny problem społeczny i polemizowałbym, czy jesteś tak zupełnie od niego wolny. Miłego saunowania. Witame, milo cie widziec z powrotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: konfidentka uzależniona Przewidziałaś, że dziś wrócą i są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 132 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przewidziałaś, że dziś wrócą i są Mów mi Kasandra RC fajnie że wrócił, ale reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Mów mi Kasandra RC fajnie że wrócił, ale reszta Rym Cym niech bierze moda i zajmie się tym bałaganem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 51 Napisano 44 minuty temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kto to pyza? Zalajkowała posty i cofnęła reakcje (chyba że strachu) ale nie przewidziała, że ja jestem jak policjant i wszystko widzę Jak to kto? Nasza krejze. 🦞. Id wytrzymala dłużej i przylazła spowrotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, KochamElcie=D napisał: no masakra, niezla patologia co. i takie cos śmie obrazac innych xD. masakra Przynajmniej już bajek nie opowiada o pracy, tylko mówi jak jest. Wóda od rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 121 Napisano 41 minut temu 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Witame, milo cie widziec z powrotem Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, KochamElcie=D napisał: no piwo to jeszcze ujdzie, ale dwusetka to juz pomenelsku w chooy. i to jeszcze bedac 'kobietą'. masakra ciekawe czy jej rodzice o tym wiedza, jak coreczka chleje xD Moze udają jak salowa, że nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 20 Napisano 39 minut temu Serio pijesz szloro? Mi się zdarzyło w pracy pić i nie jestem dumna z tego na szczęście to już za mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 36 minut temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Moze udają jak salowa, że nie ma problemu Nikgo nie obchodzi twoja obsesja I każdy w dopie to ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 35 minut temu 11 minut temu, KochamElcie=D napisał: no masakra, niezla patologia co. i takie cos śmie obrazac innych xD. masakra Dzień jak codzien u niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 35 minut temu 5 minut temu, KochamElcie=D napisał: rymcyl to niech bierze kuutasa do japy tak jak ty salowa obciagaro z helmofonem Rym Cymowi wyczyść buty geju z chorobą psychiczną w oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1061 Napisano 34 minuty temu 10 minut temu, Traffic Lights napisał: Jak to kto? Nasza krejze. 🦞. Id wytrzymala dłużej i przylazła spowrotem. Tam nie można wyzywać, a tu można zostawić swoje śmieci przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach