Еlciаа 475 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Twoja koleżanka alkoholiczką nas nie zabawia to wieje. Co poradzić. Pisała ze idzie na randkę z młodym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu wszyscy siedzą w krzakach, zajadając siano ja jeszcze w pracy (w sypialni, nie w salonie, uprzedzając pytania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pisała ze idzie na randkę z młodym. Może wróci nayebana to bd śmiesznie. Ale ja będę spała niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pisała ze idzie na randkę z młodym. Widzisz, ja tego nie wiem, ale ty jako cyklop tego miejsca wiesz dosłownie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisała ze idzie na randkę z młodym. też bym poszła, taki powiew świeżości by mi sie przydał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: ja jutro ide na basen, ale chyba nie dam rady nic zrobić tylko jacuzzi Tutaj zlikwidowali jaccuzi po covidzie. Ale miałem relaks w parowej. Dzisiaj było gorąco i pełno pary cały dzień. A w fińskiej gorąco. Zajeebioza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale chyba nie kiszonke? konie chyba nie jedzą kiszonki. Chyba że nie chodzi o konie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu Tutaj forum, ale może wrzucę stara skórkę, która Elciaa poleciła https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: Tutaj zlikwidowali jaccuzi po covidzie. Ale miałem relaks w parowej. Dzisiaj było gorąco i pełno pary cały dzień. A w fińskiej gorąco. Zajeebioza ja bym zasnela chyba, jestem przemęczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: też bym poszła, taki powiew świeżości by mi sie przydał Pelno tego na tinderach idz z Bogiem póki jeszcze lekko nadgryziona zembem czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: ja jeszcze w pracy (w sypialni, nie w salonie, uprzedzając pytania) Nigdy nie pytam o takie detale Nawet nie ryję, kto komu z forum wisi dług w kwocie 40 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Pelno tego na tinderach idz z Bogiem póki jeszcze lekko nadgryziona zembem czasu nie wiem czy janusza taki argument by przekonał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: też bym poszła, taki powiew świeżości by mi sie przydał Zakazany owoc smakuje najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: ja bym zasnela chyba, jestem przemęczona No ja prawie zasypiałem i tak odpłynąłem i wszystko przestało istnieć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, kochamelcie12 napisał: Tutaj zlikwidowali jaccuzi po covidzie. Ale miałem relaks w parowej. Dzisiaj było gorąco i pełno pary cały dzień. A w fińskiej gorąco. Zajeebioza Tyle sauny co ty zażywasz, to moje zatoki by eksplodowały w kosmos i zeszłambym z tego świata, dołączając do mojego tatusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zakazany owoc smakuje najlepiej No, niestety. Mam chyba drugą połówke na siłowni, niestety sie o tym nie przekonam bo jestem zajęta. Ale patrząc na niego stwierdzam że to moja połowa, bije od niego taka pozytywna energia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Zapisałam se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: ja bym zasnela chyba, jestem przemęczona Ja też ale lepiej nie śpij przy nim bo się zmaca i zlustruje opętanym wzrokiem sajkola uważaj szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Ja też ale lepiej nie śpij przy nim bo się zmaca i zlustruje opętanym wzrokiem sajkola uważaj szloro kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: kto Kocham Elcie pupilek lizodûp dûpodajek bezkręgowiec Edytowano 9 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu Jakby tak było to bym dawno temu bana dostal, gdybym macał baby. 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tyle sauny co ty zażywasz, to moje zatoki by eksplodowały w kosmos i zeszłambym z tego świata, dołączając do mojego tatusia No i lodowate prysznice. Fajnie jest sobie poleżeć w saunie i wyłączyć myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: też bym poszła, taki powiew świeżości by mi sie przydał A ja już za młodszymi tak nie bardzo. Na chwilę to ok ale na stałe to tak średnio. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, kochamelcie12 napisał: Tutaj forum, ale może wrzucę stara skórkę, która Elciaa poleciła Dawaj emerald. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, WywaloneJaja napisał: Zapisałam se Ok fajnie xD Ja mogę wyglądać zmieniać forum, kolory itp. Ale na razie mi się nie chce xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dawaj emerald. xd Dobra, już zmieniam, chwila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja już za młodszymi tak nie bardzo. Na chwilę to ok ale na stałe to tak średnio. a jakie są minusy na dłuższą mete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A ja już za młodszymi tak nie bardzo. Na chwilę to ok ale na stałe to tak średnio. wiadomo mężczyzna z każdym rokiem atrakcyjniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: ja jeszcze w pracy (w sypialni, nie w salonie, uprzedzając pytania) drogi pamiętniczku niektóre użytkowniczki forum pracują w sypialni wieczorami... jaki to może być zawód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dawaj emerald. xd Ok juz 10 minut temu, WywaloneJaja napisał: Zapisałam se Sprawdź teraz jak chcesz, jest wygląd forum zmieniony, który poleciła kiedyś Elciaa. Wydałem 25 dolarów na to xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach