Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Na to wychodzi Aha, ok. Nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 1 godzinę temu Ja się już nie umartwiam ogólnie. Dlatego se pojem i pójdę spać bo rano czeba wstać koniom dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Ja się już nie umartwiam ogólnie. Dlatego se pojem i pójdę spać bo rano czeba wstać koniom dać Co dac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 1 godzinę temu Rok temu bodajże o tej samej porze spadły mi z oczu klapki nocą. I teraz chyba mam ponownie to samo. Mam wrażenie że całe życie mam dzień swistaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co dac? Nie wiem ale mi pasowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Nie wiem ale mi pasowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Zabaw nie jakos bo zara ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Zabaw nie jakos bo zara ide spac Ciekawe jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ciekawe jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Czy ja wyglądam na zabawiacza? Idziesz spać z malowanym bo on tez idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ciekawe jak. Pokaż jej tzyzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czy ja wyglądam na zabawiacza? Idziesz spać z malowanym bo on tez idzie? Nie tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czy ja wyglądam na zabawiacza? Idziesz spać z malowanym bo on tez idzie? Jak nie idę. Max 30 min będę spał jak mały susełek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Pokaż jej tzyzki Tzyzki brzmi jak zegz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu Idę spać, bo wieje ku tasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Idę spać, bo wieje ku tasem Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dobranoc. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Pa Pa, kolorowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 242 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pa, kolorowych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Еlciаа napisał: Co dac? W żłoby dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 5 Napisano 59 minut temu A ja dzisiaj pol dnia spedzilem w saunir parowej, ale miałem relaks w chooy Teraz mam dobry humor i jestem szczęśliwy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: A ja dzisiaj pol dnia spedzilem w saunir parowej, ale miałem relaks w chooy Teraz mam dobry humor i jestem szczęśliwy xD Znowu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 56 minut temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: ♡♡♡♡♡ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 5 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Znowu... Codziennie saunowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano 53 minuty temu 9 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: W żłoby dać Ale chyba nie kiszonke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 53 minuty temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1068 Napisano 52 minuty temu 10 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: W żłoby dać Znowu wszyscy siedzą w krzakach, zajadając siano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 52 minuty temu Twoja koleżanka alkoholiczką nas nie zabawia to wieje. Co poradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 49 Napisano 51 minut temu Ty sernik daj linka do twojego forum bo jak kafe zlikwidujo to nie będzie jak pogadać nigdy. Bo ja zwijam się stad na dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 51 minut temu 7 minut temu, kochamelcie12 napisał: A ja dzisiaj pol dnia spedzilem w saunir parowej, ale miałem relaks w chooy Teraz mam dobry humor i jestem szczęśliwy xD ja jutro ide na basen, ale chyba nie dam rady nic zrobić tylko jacuzzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach