,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisała ze idzie na randkę z młodym. też bym poszła, taki powiew świeżości by mi sie przydał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale chyba nie kiszonke? konie chyba nie jedzą kiszonki. Chyba że nie chodzi o konie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: Tutaj zlikwidowali jaccuzi po covidzie. Ale miałem relaks w parowej. Dzisiaj było gorąco i pełno pary cały dzień. A w fińskiej gorąco. Zajeebioza ja bym zasnela chyba, jestem przemęczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 30 Styczeń Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: ja jeszcze w pracy (w sypialni, nie w salonie, uprzedzając pytania) Nigdy nie pytam o takie detale Nawet nie ryję, kto komu z forum wisi dług w kwocie 40 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Pelno tego na tinderach idz z Bogiem póki jeszcze lekko nadgryziona zembem czasu nie wiem czy janusza taki argument by przekonał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 30 Styczeń 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: też bym poszła, taki powiew świeżości by mi sie przydał Zakazany owoc smakuje najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 30 Styczeń 3 minuty temu, kochamelcie12 napisał: Tutaj zlikwidowali jaccuzi po covidzie. Ale miałem relaks w parowej. Dzisiaj było gorąco i pełno pary cały dzień. A w fińskiej gorąco. Zajeebioza Tyle sauny co ty zażywasz, to moje zatoki by eksplodowały w kosmos i zeszłambym z tego świata, dołączając do mojego tatusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zakazany owoc smakuje najlepiej No, niestety. Mam chyba drugą połówke na siłowni, niestety sie o tym nie przekonam bo jestem zajęta. Ale patrząc na niego stwierdzam że to moja połowa, bije od niego taka pozytywna energia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 30 Styczeń 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: ja bym zasnela chyba, jestem przemęczona Ja też ale lepiej nie śpij przy nim bo się zmaca i zlustruje opętanym wzrokiem sajkola uważaj szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Ja też ale lepiej nie śpij przy nim bo się zmaca i zlustruje opętanym wzrokiem sajkola uważaj szloro kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 30 Styczeń (edytowany) 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: kto Kocham Elcie pupilek lizodûp dûpodajek bezkręgowiec Edytowano 30 Styczeń przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 758 Napisano 30 Styczeń 11 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: też bym poszła, taki powiew świeżości by mi sie przydał A ja już za młodszymi tak nie bardzo. Na chwilę to ok ale na stałe to tak średnio. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 758 Napisano 30 Styczeń 12 minut temu, kochamelcie12 napisał: Tutaj forum, ale może wrzucę stara skórkę, która Elciaa poleciła Dawaj emerald. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja już za młodszymi tak nie bardzo. Na chwilę to ok ale na stałe to tak średnio. a jakie są minusy na dłuższą mete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 207 Napisano 30 Styczeń 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A ja już za młodszymi tak nie bardzo. Na chwilę to ok ale na stałe to tak średnio. wiadomo mężczyzna z każdym rokiem atrakcyjniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 207 Napisano 30 Styczeń 15 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: ja jeszcze w pracy (w sypialni, nie w salonie, uprzedzając pytania) drogi pamiętniczku niektóre użytkowniczki forum pracują w sypialni wieczorami... jaki to może być zawód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: drogi pamiętniczku niektóre użytkowniczki forum pracują w sypialni wieczorami... jaki to może być zawód? a ty tam cicho bądź nawet jeśli wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 758 Napisano 30 Styczeń 2 minuty temu, kochamelcie12 napisał: Dobra, już zmieniam, chwila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 207 Napisano 30 Styczeń 12 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: No, niestety. Mam chyba drugą połówke na siłowni, niestety sie o tym nie przekonam bo jestem zajęta. Ale patrząc na niego stwierdzam że to moja połowa, bije od niego taka pozytywna energia wszystkich mężczyzn nie przelecisz ale próbować możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wszystkich mężczyzn nie przelecisz ale próbować możesz to nie chodzi o jakieś przyziemne przelecenie. Po prostu jego aura jest kompatybilna z moją, ciężko to nawet wyjaśnić słowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 207 Napisano 30 Styczeń 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: to nie chodzi o jakieś przyziemne przelecenie. Po prostu jego aura jest kompatybilna z moją, ciężko to nawet wyjaśnić słowami pogadaj z tym czarodziejem - może sepleni albo coś i się odkochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 758 Napisano 30 Styczeń 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a jakie są minusy na dłuższą mete Inne priorytety, inna dojrzałość emocjonalna, inne podejście do życia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 207 Napisano 30 Styczeń 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a jakie są minusy na dłuższą mete trzeba pomagać w lekcjach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 30 Styczeń Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Dobrze się czujesz ogólnie? Niestety moze coś w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 30 Styczeń Może ciągnie elektron gdzie trzeba a nie kombinować jak koń pod górę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pogadaj z tym czarodziejem - może sepleni albo coś i się odkochasz nic nie rozumiesz, to mój twin flame na poziomie energetycznym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 30 Styczeń xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 30 Styczeń 6 minut temu, Еlciаа napisał: Inne priorytety, inna dojrzałość emocjonalna, inne podejście do życia. A na początku pisałaś że jeszcze nigdy nie poznałaś kogoś tak podobnego do siebie. Jak to sie wszystko zmienia po kilku latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 30 Styczeń Jak się zwala ta wróżka Salomea o ta to gadala że stare dziady mają lepszą energię sexualna tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 30 Styczeń Ona jest jakaś poyebana w ogóle Boni myślisz że ona leczy się psychiatrycznie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach