Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: drogi pamiętniczku niektóre użytkowniczki forum pracują w sypialni wieczorami... jaki to może być zawód? a ty tam cicho bądź nawet jeśli wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, kochamelcie12 napisał: Dobra, już zmieniam, chwila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: No, niestety. Mam chyba drugą połówke na siłowni, niestety sie o tym nie przekonam bo jestem zajęta. Ale patrząc na niego stwierdzam że to moja połowa, bije od niego taka pozytywna energia wszystkich mężczyzn nie przelecisz ale próbować możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: Ok juz Sprawdź teraz jak chcesz, jest wygląd forum zmieniony, który poleciła kiedyś Elciaa. Wydałem 25 dolarów na to xd. Legancko tego ale wolę coś rozwego ewentualnie fiolet madzenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wszystkich mężczyzn nie przelecisz ale próbować możesz to nie chodzi o jakieś przyziemne przelecenie. Po prostu jego aura jest kompatybilna z moją, ciężko to nawet wyjaśnić słowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Legancko tego ale wolę coś rozwego ewentualnie fiolet madzenta No nie wiem, jak bede mial chwilę moge coś pozmieniać. A poprzedni nielepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wszystkim się podoba, a ja sam nie wiem, który trzymać. Emerald może być, ale zawsze mogę coś pozmieniać, jak będę przy kompie, bo mam dostęp do kodu źródłowego xD. W końcu admin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: No nie wiem, jak bede mial chwilę moge coś pozmieniać. A poprzedni nielepszy? Oba mogę być. A najlepsza palestyna i emoty przypominające stare dobre czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Oba mogę być. A najlepsza palestyna i emoty przypominające stare dobre czasy Haha, to mój kolega AncientWisdom wrzucił, ale ostatnio opuścił team, i juz go nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: to nie chodzi o jakieś przyziemne przelecenie. Po prostu jego aura jest kompatybilna z moją, ciężko to nawet wyjaśnić słowami pogadaj z tym czarodziejem - może sepleni albo coś i się odkochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a jakie są minusy na dłuższą mete Inne priorytety, inna dojrzałość emocjonalna, inne podejście do życia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: Haha, to mój kolega AncientWisdom wrzucił, ale ostatnio opuścił team, i juz go nie ma. Oldskul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a jakie są minusy na dłuższą mete trzeba pomagać w lekcjach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: to nie chodzi o jakieś przyziemne przelecenie. Po prostu jego aura jest kompatybilna z moją, ciężko to nawet wyjaśnić słowami Dobrze się czujesz ogólnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Dobrze się czujesz ogólnie? Niestety moze coś w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu Może ciągnie elektron gdzie trzeba a nie kombinować jak koń pod górę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Już nie swędzi jej jak kiedyś więc nie ma wyładowań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pogadaj z tym czarodziejem - może sepleni albo coś i się odkochasz nic nie rozumiesz, to mój twin flame na poziomie energetycznym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Jednak kryzys perimenopauzalny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Inne priorytety, inna dojrzałość emocjonalna, inne podejście do życia. A na początku pisałaś że jeszcze nigdy nie poznałaś kogoś tak podobnego do siebie. Jak to sie wszystko zmienia po kilku latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu Jak się zwala ta wróżka Salomea o ta to gadala że stare dziady mają lepszą energię sexualna tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu A w zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu Ona jest jakaś poyebana w ogóle Boni myślisz że ona leczy się psychiatrycznie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Ona twierdzi że na siłowniach najgorsze dziadygi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Ona jest jakaś poyebana w ogóle Boni myślisz że ona leczy się psychiatrycznie??? Xuja się znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 9 godzin temu No ale gadała na jednym filmie że stare dziady inteligentne lepiej władają mieczem i mają nad nim kontrolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: A na początku pisałaś że jeszcze nigdy nie poznałaś kogoś tak podobnego do siebie. Jak to sie wszystko zmienia po kilku latach Po kilku latach i wspólnych dzieciach jest inaczej, wiadomo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Wszystkie baby twierdza to samo zawsze xD nie znam innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu Na szczęście szybko się uczę na cudzych błędach bo po co na własnych tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach