kochamelcie12 6 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Oldskul Jeden gościu się śmiał z AncientWisdom, że strony które robi wyglądają jak z lat 90 Xd A ja lubię old skul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: Jeden gościu się śmiał z AncientWisdom, że strony które robi wyglądają jak z lat 90 Xd A ja lubię old skul Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Po kilku latach i wspólnych dzieciach jest inaczej, wiadomo. przypuszczam, że on się w ogóle nie zmienił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja tez My czatujemy na IRC, a to też oldskul czat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: My czatujemy na IRC, a to też oldskul czat To było tak dawno że nie pamiętam jak tam się wchodziło nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 50 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: drogi pamiętniczku niektóre użytkowniczki forum pracują w sypialni wieczorami... jaki to może być zawód? Testerka głośnego jęczenia. Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Testerka głośnego jęczenia. znaczy się materac uwiera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu O co chodzi z tymi tatuażami i czemu grok zrobi tatuaż z napisem wywalone jaja a chat gpt nie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: znaczy się materac uwiera? Znaczy materac pękł bo bawiła się w bitwę na poduszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przypuszczam, że on się w ogóle nie zmienił Po czym tak stwierdzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Po czym tak stwierdzasz? zazwyczaj kobiety się zmieniają, rozwijają, a mężczyźni zostają tacy jacy byli wtedy pojawia się ten rozdzwięk i faceci mówią: o co jej chodzi, przecież ja jestem taki jaki byłem a ona już poszła do przodu i tryb życia 20-latka ma za sobą takie ogólnożyciowe spostrzeżenie bo nie znam ani jego ani Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zazwyczaj kobiety się zmieniają, rozwijają, a mężczyźni zostają tacy jacy byli wtedy pojawia się ten rozdzwięk i faceci mówią: o co jej chodzi, przecież ja jestem taki jaki byłem a ona już poszła do przodu i tryb życia 20-latka ma za sobą takie ogólnożyciowe spostrzeżenie bo nie znam ani jego ani Ciebie Czasem sie tak rozwijają że zajmują już 2 miejsca w autobusie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu A ja właśnie byłem w sklepie i młoda dziewczyna za Kasa jaka miła dla mnie XDD Uśmiecha się i życzę ci miłego weekendu, dziękuję i mi rękę dotknęła przy wydawaniu reszty XD Chyba podobam się dziewczynom. Miałem rację, że ostatnio wypieknialem i mi ramiona i klata urosly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) I zęby szczerzyla, cieszyła się, jakby nie wiem kogo widziała. Dziwne w chooy Edytowano 7 godzin temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czasem sie tak rozwijają że zajmują już 2 miejsca w autobusie. lodówka uczy nas, że najważniejsze jest wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, WhySuchSzlora napisał: O co chodzi z tymi tatuażami i czemu grok zrobi tatuaż z napisem wywalone jaja a chat gpt nie zrobi nie wiem nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, kochamelcie12 napisał: I zęby szczerzyla, cieszyła się, jakby nie wiem kogo widziała. Dziwne w chooy Może lustro cie okłamuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: lodówka uczy nas, że najważniejsze jest wnętrze Można mieć tego wnętrza troche mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może lustro cie okłamuje. Chyba nie, faktycznie odmlodnialem. Może dziewczyny lubia moje oczy. Mam czapkę na głowie szara, może im się podobam. No i mam 185cm wzrostu i szeroka klatę i ramiona, bo ostatnio dużo trenowałem i urosłem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu Boni ma fajny awatar po powiększeniu baba a w lustrze jaszczur xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu Też mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Boni ma fajny awatar po powiększeniu baba a w lustrze jaszczur xd a ty jaki chcesz mieć? opisuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a ty jaki chcesz mieć? opisuj Awatar no na ten moment żaden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu Chyba że jakiś makabryczny z rozbeltana sarna ale to by psulo srorum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Można mieć tego wnętrza trochę mniej. małe są piękne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Chyba że jakiś makabryczny z rozbeltana sarna ale to by psulo srorum Może jakieś słodkie zwierzątko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 7 godzin temu Ja może sobie zmienię ale to dalej na jeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może jakieś słodkie zwierzątko Nie pasuje mi teraz bo mam ochotę na horror i makabre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Nie pasuje mi teraz bo mam ochotę na horror i makabre To swoje zdjęcie w lustrze wrzuc i będzie horror i makabra Edytowano 7 godzin temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach