kochamelcie12 6 Napisano 22 godziny temu 22 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Oldskul Jeden gościu się śmiał z AncientWisdom, że strony które robi wyglądają jak z lat 90 Xd A ja lubię old skul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: Jeden gościu się śmiał z AncientWisdom, że strony które robi wyglądają jak z lat 90 Xd A ja lubię old skul Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 22 godziny temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Po kilku latach i wspólnych dzieciach jest inaczej, wiadomo. przypuszczam, że on się w ogóle nie zmienił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja tez My czatujemy na IRC, a to też oldskul czat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: My czatujemy na IRC, a to też oldskul czat To było tak dawno że nie pamiętam jak tam się wchodziło nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 50 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: drogi pamiętniczku niektóre użytkowniczki forum pracują w sypialni wieczorami... jaki to może być zawód? Testerka głośnego jęczenia. Edytowano 21 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Testerka głośnego jęczenia. znaczy się materac uwiera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 21 godzin temu O co chodzi z tymi tatuażami i czemu grok zrobi tatuaż z napisem wywalone jaja a chat gpt nie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: znaczy się materac uwiera? Znaczy materac pękł bo bawiła się w bitwę na poduszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 476 Napisano 21 godzin temu 26 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przypuszczam, że on się w ogóle nie zmienił Po czym tak stwierdzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Po czym tak stwierdzasz? zazwyczaj kobiety się zmieniają, rozwijają, a mężczyźni zostają tacy jacy byli wtedy pojawia się ten rozdzwięk i faceci mówią: o co jej chodzi, przecież ja jestem taki jaki byłem a ona już poszła do przodu i tryb życia 20-latka ma za sobą takie ogólnożyciowe spostrzeżenie bo nie znam ani jego ani Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zazwyczaj kobiety się zmieniają, rozwijają, a mężczyźni zostają tacy jacy byli wtedy pojawia się ten rozdzwięk i faceci mówią: o co jej chodzi, przecież ja jestem taki jaki byłem a ona już poszła do przodu i tryb życia 20-latka ma za sobą takie ogólnożyciowe spostrzeżenie bo nie znam ani jego ani Ciebie Czasem sie tak rozwijają że zajmują już 2 miejsca w autobusie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 21 godzin temu A ja właśnie byłem w sklepie i młoda dziewczyna za Kasa jaka miła dla mnie XDD Uśmiecha się i życzę ci miłego weekendu, dziękuję i mi rękę dotknęła przy wydawaniu reszty XD Chyba podobam się dziewczynom. Miałem rację, że ostatnio wypieknialem i mi ramiona i klata urosly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 21 godzin temu (edytowany) I zęby szczerzyla, cieszyła się, jakby nie wiem kogo widziała. Dziwne w chooy Edytowano 21 godzin temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czasem sie tak rozwijają że zajmują już 2 miejsca w autobusie. lodówka uczy nas, że najważniejsze jest wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 21 godzin temu 16 minut temu, WhySuchSzlora napisał: O co chodzi z tymi tatuażami i czemu grok zrobi tatuaż z napisem wywalone jaja a chat gpt nie zrobi nie wiem nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, kochamelcie12 napisał: I zęby szczerzyla, cieszyła się, jakby nie wiem kogo widziała. Dziwne w chooy Może lustro cie okłamuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: lodówka uczy nas, że najważniejsze jest wnętrze Można mieć tego wnętrza troche mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może lustro cie okłamuje. Chyba nie, faktycznie odmlodnialem. Może dziewczyny lubia moje oczy. Mam czapkę na głowie szara, może im się podobam. No i mam 185cm wzrostu i szeroka klatę i ramiona, bo ostatnio dużo trenowałem i urosłem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 21 godzin temu Boni ma fajny awatar po powiększeniu baba a w lustrze jaszczur xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 21 godzin temu Też mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Boni ma fajny awatar po powiększeniu baba a w lustrze jaszczur xd a ty jaki chcesz mieć? opisuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a ty jaki chcesz mieć? opisuj Awatar no na ten moment żaden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 21 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 21 godzin temu Chyba że jakiś makabryczny z rozbeltana sarna ale to by psulo srorum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Można mieć tego wnętrza trochę mniej. małe są piękne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Chyba że jakiś makabryczny z rozbeltana sarna ale to by psulo srorum Może jakieś słodkie zwierzątko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 21 godzin temu Ja może sobie zmienię ale to dalej na jeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może jakieś słodkie zwierzątko Nie pasuje mi teraz bo mam ochotę na horror i makabre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 6 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Nie pasuje mi teraz bo mam ochotę na horror i makabre To swoje zdjęcie w lustrze wrzuc i będzie horror i makabra Edytowano 21 godzin temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach