ginekolog z trójmiasta 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Za wami stoi Wirtualna Polska i jeden z pierwszych serwisów o2.pl, kafeteria. Michał Brański nigdy kafe nie zamknie, bo feels, ale co innego taka ... jak nerwica.com, którą sobie nie wiadomo po co kupili OGIEŃ! XD Edytowano 4 godziny temu przez ginekolog z trójmiasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 13 Napisano 4 godziny temu Kafe będzie żyła do końca o2 i WP dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 13 Napisano 4 godziny temu tak i zgadnijcie kto bedzie do rana siedział mleko capi amfetaminą, krzywym ryjem, totalnie złym makijażem (zgłaszałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 131 Napisano 3 godziny temu Smutny ból duupy kij wie o co. Ale jak jutro wyślesz niepełnosprytnego Klaudiusza żeby tam kopiował i tu wklejał to normalnie wygracie szpiega i trolla roku w jednym 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 119 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Sadze, ze ten bol duupy jest spowodowany tym, ze pozostała mu na horyzoncie jedynie mentalna 13-stolatka;) która z wiekiem jedynie rosła, a nie dojrzewała. Tez bym była sfrustrowana musząc dymac tak pociągająca kobietę, nawet jesli to dymanie metaforyczne, na kafeterii czy innym wykopie radze wstrzymać konie i uspokoic ratlerka wojny, bo nie wiem, czy Pani Kro jest świadoma kto kradł jej foto i wstawiał tutaj;) Edytowano 3 godziny temu przez Szpinak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 119 Napisano 3 godziny temu Mysle ze opis persony o której bądź co bądź sporo wiemy dzieki uprzejmości jej samej, naprowadzi dziewczyne, która z kolezanek to psychopatka kradnąca jej foto, zeby wrzucac je w takie bagno. wiec jesli tępa sie nie ogarnie, pobawimy sie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Sadze, ze ten bol duupy jest spowodowany tym, ze pozostała mu na horyzoncie mentalna 13-stolatka;) Klaudiusz czy Oinks bo juZ się gubię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 119 Napisano 3 godziny temu Ps - Oczywiscie zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieznik lasicowaty 1 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Szpinak napisał: Ps - Oczywiscie zgłoszone siemka szpinaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieznik lasicowaty 1 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Szpinak napisał: Sadze, ze ten bol duupy jest spowodowany tym, ze pozostała mu na horyzoncie jedynie mentalna 13-stolatka;) która z wiekiem jedynie rosła, a nie dojrzewała. Tez bym była sfrustrowana musząc dymac tak pociągająca kobietę, nawet jesli to dymanie metaforyczne, na kafeterii czy innym wykopie radze wstrzymać konie i uspokoic ratlerka wojny, bo nie wiem, czy Pani Kro jest świadoma kto kradł jej foto i wstawiał tutaj;) on dyma klaudiusza na kafe, ty libeda a ewka gape. a ja bym was w realu dymal, napiszcie tylko slowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: tak i zgadnijcie kto bedzie do rana siedział mleko capi amfetaminą, krzywym ryjem, totalnie złym makijażem (zgłaszałem) Już kսrwa nie płacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach