WywaloneJaja 72 Napisano 10 godzin temu Pije trunek 8 procent tak. Należy się tak. A wy co biedaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 10 godzin temu Bóg mi wybaczy jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 10 godzin temu Do Afryki wyjeżdżam z koleżanką na misję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 45 Napisano 10 godzin temu gdzie do Afryki? Ciekawe jak jest w Mjanma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 10 godzin temu Różnie może być ale się nie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 45 Napisano 10 godzin temu a w Europie jest Andorra i co tam jest w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 10 godzin temu Nie wiem jeszcze to odleglejsze plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 10 godzin temu Ja bym chciała se wejść na szczyt jakiś ale jestem kaleka i ledwo wchodzę do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 135 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja bym chciała se wejść na szczyt jakiś ale jestem kaleka i ledwo wchodzę do siebie mylisz sie z Chwilunia teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 45 Napisano 10 godzin temu wiudzialam jakis filmik z babka podrozojaca i mowila ze predzej bialasy sa chore umyslowo a murzyny sa wg niej w porzadku do gadki i ze jak gada z czarnuchem to wie ze predzej sie dogada niz z bialasem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 45 Napisano 10 godzin temu predzej bice i sryniki zgwauca na jakims zadupiu niz te ciapate murzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: mylisz sie z Chwilunia teraz A w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: myjesz się z Chwilunią teraz? przyłapałaś nas !!! szybko - kasuj to zanim ktoś przeczyta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu Ja nikomu jaj w misce myć nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu Pochopnie to napisalam jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przyłapałaś nas !!! szybko - kasuj to zanim ktoś przeczyta Spokojnie powiecie że to dla oszczędności wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: to trzeba bylo wiecej sie ruszac zamiast tylek wozic samochodem wszedzie albo gnic na kafe od lat Ssij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spokojnie powiecie że to dla oszczędności wody. uff, wiedziałem, że mnie zrozumiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: spadaj wieczorna, ty od tego jestes klekaj i ssij Sam se klekaj mnie krzyz boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 45 Napisano 9 godzin temu ciekawe co to jest urąg na szkle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 45 Napisano 9 godzin temu teksty Genevieve to arcydzieło literatury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, kochamelcie13 napisał: spadaj wieczorna, ty od tego jestes klekaj i ssij No wiesz co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu A co ja mam ssac jak ci nie staje fujara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu Szach mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 81 Napisano 9 godzin temu 41 minut temu, WywaloneJaja napisał: Pije trunek 8 procent tak. Należy się tak. A wy co biedaki Pijaczja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Pijaczja Wez ketrel i opuść to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: uff, wiedziałem, że mnie zrozumiesz Jasne że tak i wspólna szczoteczka do zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: A co ja mam ssac jak ci nie staje fujara Lezak by napisał glizde. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: Ja kocham Gine, i bedzie mi smutno bez niej, bo juz zadnej fajnej mlodej laski tu nie bedzie. Ja pjerdole a idz ty w chùi z takim borderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, kochamelcie13 napisał: no co sama do mnie ssij Ssijcie sobie nawzajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach