WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu A co ja mam ssac jak ci nie staje fujara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Szach mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No wiesz co. no co sama do mnie ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: A co ja mam ssac jak ci nie staje fujara flaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 81 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, WywaloneJaja napisał: Pije trunek 8 procent tak. Należy się tak. A wy co biedaki Pijaczja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Pijaczja Wez ketrel i opuść to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Wez ketrel i opuść to miejsce Ja kocham Gine, i bedzie mi smutno bez niej, bo juz zadnej fajnej mlodej laski tu nie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: uff, wiedziałem, że mnie zrozumiesz Jasne że tak i wspólna szczoteczka do zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: A co ja mam ssac jak ci nie staje fujara Lezak by napisał glizde. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: Ja kocham Gine, i bedzie mi smutno bez niej, bo juz zadnej fajnej mlodej laski tu nie bedzie. Ja pjerdole a idz ty w chùi z takim borderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja pjerdole a idz ty w chùi z takim borderem Kiedy mnie nie obraza, to jest fajna. Ale jak np pisze do cpuna z wroclawia daj mi piwo, to juz mi sie odechciewa. Mam border w chooy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kochamelcie13 napisał: no co sama do mnie ssij Ssijcie sobie nawzajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: Kiedy mnie nie obraza, to jest fajna. Ale jak np pisze do cpuna z wroclawia daj mi piwo, to juz mi sie odechciewa. Mam border w chooy. No widzę. Jesteś jak elzbieta. A se pindolkujcie ale do mnie z płaczem nie przychodz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jasne że tak i wspólna szczoteczka do zębów Są rzeczy na niebie i na ziemi, o których się filozofom nie śniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No widzę. Jesteś jak elzbieta. A se pindolkujcie ale do mnie z płaczem nie przychodz tak Jestem z tego dumny Fajnie by bylo, gdybym mogl popisac z dziewczyna, ze jest stabilnie. Z Klaudia Katiuska tak mielismy, chyba ze przycpalem albo wypilem. Teraz juz nie pije i nie cpam, ale fajnej mlodej laski na radarze nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: Kiedy mnie nie obraza, to jest fajna. Ale jak np pisze do cpuna z wroclawia daj mi piwo, to juz mi sie odechciewa. Mam border w chooy. Ona do niego pisała dziś coś w stylu: Jakbym stała nago to czy patrzylbys mi w oczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Tu macz krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No widzę. Jesteś jak elzbieta. A se pindolkujcie ale do mnie z płaczem nie przychodz tak Wypraszam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ona do niego pisała dziś coś w stylu: Jakbym stała nago to czy patrzylbys mi w oczy? no masakra troche, mnie od razu odrzuca od takich tekstow, i to jeszcze do wroclawskiego cpuna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wypraszam sobie. Szkoda ze nie wrocławskiego ćpuna z priwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Szkoda ze nie wrocławskiego ćpuna z priwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 254 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: wiudzialam jakis filmik z babka podrozojaca i mowila ze predzej bialasy sa chore umyslowo a murzyny sa wg niej w porzadku do gadki i ze jak gada z czarnuchem to wie ze predzej sie dogada niz z bialasem xD Tutaj masz Elę z Afryki prawdę mòwi. MURZYN cię okradnie pomodli się radaman i ma wybaczone i przychodzi znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 254 Napisano 1 godzinę temu To Ela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tutaj masz Elę z Afryki prawdę mòwi. MURZYN cię okradnie pomodli się radaman i ma wybaczone i przychodzi znowu. To chyba nie twój problem kto mnie gwałcić będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Szkoda ze nie wrocławskiego ćpuna z priwa Tym razem nie pisalam z nim, jak juz skonczył pisać to zescreenowałam a potem zablokowałam go i rozmowę usunełam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ona do niego pisała dziś coś w stylu: Jakbym stała nago to czy patrzylbys mi w oczy? widzialam, wow, odwazna jest laseczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jasne że tak i wspólna szczoteczka do zębów Chwilunia zastępuje ci chwilowo Krzysia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: widzialam, wow, odwazna jest laseczka No dobra, ale w sumie to chooy jej w doope i tobie tak samo, bumbo, wstretna szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tutaj masz Elę z Afryki prawdę mòwi. MURZYN cię okradnie pomodli się radaman i ma wybaczone i przychodzi znowu. a no ja mowie o murzynie w us i a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przyłapałaś nas !!! szybko - kasuj to zanim ktoś przeczyta nieaktualne, właśnie widze ze sie przebrałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach