Spaghetti... 520 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Podziękuję za taką czyli nie chcę takiej i chętnie odda komukolwiek bo woli grzeczniejsze i miłe i bez noża To typ romantyka i poeta, więc trudo żeby odnalazł się w takim środowisku. Mnie tutaj mają za bardzo romantycznego owszem może i jestem i wrażliwy również, ale druga strona medalu jest inna, bo każdy ma inny charakter Mieszkałem z kryminalistą i jego żoną i to spoko ludzie są tylko trzeba wiedzieć jak się zachować. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Zrób tak by ledwo przeżył tylko i był tak wygłodniały że widok ciebie z rybą z frytkami i surówką spowoduje rozkosz ale to on się chyba ma na nią rzucić, a nie na jedzenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale to on się chyba ma na nią rzucić, a nie na jedzenie Najpierw na jedzenie ale na nią jak zje. Czepiasz się bo kolejność nie taka ważna tylko ilość orgazmów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najpierw na jedzenie ale na nią jak zje. Czepiasz się bo kolejność nie taka ważna tylko ilość orgazmów To ma ci Krzysio zapewnić? Masz fantazje nie powiem. Musisz go wiadrem plastickowym uraczyć to może choć 1 osiagnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1544 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, WywaloneJaja napisał: To ma ci Krzysio zapewnić? Masz fantazje nie powiem. Musisz go wiadrem plastickowym uraczyć to może choć 1 osiagnie To nie było o mnie tylko porady dla koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach