Spaghetti... 523 Napisano niedziela o 22:47 (edytowany) Z głośnika stara, ale jara... Edytowano niedziela o 22:47 przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano niedziela o 23:13 Wyglądasz ja czubaka z gwiezdnych wojen, a z jakiegoś powodu czujesz się włoska mafią, wytłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 146 Napisano niedziela o 23:17 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano niedziela o 23:21 8 minut temu, Bożena z moderacji napisał: Wyglądasz ja czubaka z gwiezdnych wojen, a z jakiegoś powodu czujesz się włoska mafią, wytłumacz Nie tłumacz się Moon, jesteś lepszy od namiotowca, więc zajmij się konkretami albo spadaj cpać Wybór należy do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano niedziela o 23:43 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano niedziela o 23:51 Makaron ustawia po kątach. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano wczoraj o 00:07 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Makaron ustawia po kątach. Haha Magda, miałaś iść do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano wczoraj o 00:11 16 minut temu, kochamginę napisał: Ja sobie wlasnie zablokowalem jutube i nie widze co wrzucaja, tylko widze szare kwadraty w koncu. Tobie życzę zdrowia i szczęścia byś żył tak jak chcesz, bo głupi też nie jesteś, ale czas wiąć się za siebie, perkusję i za zarobek z tego, bo zmarnujesz życie, a tego chyba nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano wczoraj o 06:13 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 14 godzin temu Lecimy z muzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 14 godzin temu Kużwa spoko, ale po co ta siekiera Boni ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu Poproszę o kącik i kocyk dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu Się odpaliły Makaron sorry za ogony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Się odpaliły Makaron sorry za ogony. Spoko, jukon się odpalił jak zapałka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko, jukon się odpalił jak zapałka Boni chyba sobie robi dobrze pod moje wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Boni chyba sobie robi dobrze pod moje wpisy Teraz już wiem dlaczego siekierę wyciągnęła, ale my przecież tylko żartujemy Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Teraz już wiem dlaczego siekerę wyciągnęła, ale my przecież tylko żartujemy Z nikim stąd nie wyjdę, a ona myśli że z Tobą, intrygantka za dychę w dywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Z nikim stąd nie wyjdę, a ona myśli że z Tobą, intrygantka za dychę w dywanie Nie wiem dlaczego tak myśli, przecież na luzie gadamy i gramy muze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie wiem dlaczego tak myśli, przecież na luzie gadamy i gramy muze Jetin zablokował temat i to chyba ten z tira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jetin zablokował temat i to chyba ten z tira Niestety ból tyłka mają niektórzy i odpisać nie zdąrzyłem, sorry Magi i reszta Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Gdzie takich siejo jak wy dwoje? Co złego robimy Patrycja ... Nie kumam o co Ci chodzi Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Co złego robimy Patrycja ... Nie kumam o co Ci chodzi Jest zazdrosna, stąd ból dopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Istniejecie Zagraj z nami muzę i wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jest zazdrosna, stąd ból dopy. Nie wiem o co. Nie kumam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie wiem o co. Nie kumam tego Hejtuje mnie i chyba muszę się stąd zwinąć bo istnieję () Wybacz zamieszanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 13 godzin temu Przyszedł irytujący Libed, więc będzie bloker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, libedovsky napisał: to dobra decyzja koniecznie udaj sie w trybie pilnym na badania glowy nie wolno lekcewazyc mikroudarów Ty mi napisz za kim ja tak latam tutaj według ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Hejtuje mnie i chyba muszę się stąd zwinąć bo istnieję () Wybacz zamieszanie. Nie musisz, ale dlaczego na Ciebie się tak uwzięła i pisze, że wolę Ciebie Chciałem pograć spokojnie i pogadać, ale widzę, że ciężko będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach