WywaloneJajåBoże 30 Napisano 5 godzin temu 🪚 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamGinę napisał: Nie wiem, pewnie nigdy. Nie pisz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamGinę napisał: zdychaj Co się komu życzy to się jego tyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamGinę napisał: A kto niby zapłaci za randkę? Ja jestem biedakiem. Babcia albo mama da pieniążki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 5 godzin temu Soł Zdychajcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: one powiedza, chcesz pieniazki to idz do pracy Utkaj se szyszke w odbyt w takim bonc razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: oki 🪚 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 5 godzin temu Może gjenia ci postawi. Z litości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 5 godzin temu Objadłam się rogalikami i herbatnikami, po Detektywach czas na drzemkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Wypad do barłogu kobylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Nie chcemy tu grubasów 🦛 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 7 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Zapraszam do pokebola do obdypu madki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Wypad do barłogu kobylo Kobyła to ci w stajni z kopyta zasadziła, i tak się oborowa babka narodziła. Haa haa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: grubasy tez ludzie to po primo po secundo gina jest szczuplutka laseczka Ssij kùrwa bo mnie zbudziłeś juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Kobyła to ci w stajni z kopyta zasadziła, i tak się oborowa babka narodziła. Haa haa.. Komu zayebala temu zayebala. Wypjerdalaj już krėtynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, KochamGinę napisał: one powiedza, chcesz pieniazki to idz do pracy Powiesz im że miłość życia znalazłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Kobyła to ci w stajni z kopyta zasadziła, i tak się oborowa babka narodziła. Haa haa.. idzcie sie roochac na priva z chorym pe/dziem to sie tu zrobi normalnie pls Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Komu zayebala temu zayebala. Wypjerdalaj już krėtynie Jestem wśród miękkich pieleszy, a ty gnij w zapluskwionym gnieździe. 🪳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamGinę napisał: Zgłoszone Se zgłaszaj. Bóg i tak zna prawdę boza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Jestem wśród miękkich pieleszy, a ty gnij w zapluskwionym gnieździe. 🪳 To wez potrójna dawkę ketrelu i zapadnij w sen wiekuisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: Bog pozna prawdę taką, ze Gina to piękna i szczuplutka laseczka. Bóg to widzi i się śmieje. Z twojej naiwności i łba w odbycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: Nie ma opcji, bo mi bedzie smutno wtedy. Po trupach do celu. Przykro mi. Evil tajm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 281 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, KochamGinę napisał: A kto niby zapłaci za randkę? Ja jestem biedakiem. Czteropak tatry, to nie są nie wiadomo jakie koszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamGinę napisał: Po moim trupie. Jeśli będzie trzeba to jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 281 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: Ja nie piję, Gina też nie. Ja też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 281 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: Nawet na czteropak tatry mnie nie stać. Można to obejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja też nie Jebjesz jak menel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 7 Napisano 4 godziny temu boga nie ma w tym miejscu nope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach