IjoIjo 7 Napisano 4 godziny temu babka rozpjerdoli wszystkich maczetom w 0dbyt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 281 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Jebjesz jak menel Ale nie piję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 7 Napisano 4 godziny temu niczym kali zona sziwy ugabuga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, IjoIjo napisał: babka rozpjerdoli wszystkich maczetom w 0dbyt Kocham ciebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Aj low maj stajl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеdowsky 0 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Komu zayebala temu zayebala. Wypjerdalaj już krėtynie zgłoszone oblechu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Iibеdowsky napisał: zgłoszone oblechu xD Oj bikoz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Tańczymy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu A co mnie to obchodzi im...pertynencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Iibеdowsky napisał: zgłoszone oblechu xD Klaudiusz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamGinę napisał: kazdy przyjaciel darii jest moim wrogiem A moim każdy ketrelki psychuszki 🪚 i bynajmiej to nie są żarty a kto sądzi inaczej ten tromba i sråka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: wali mnie to Indid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 7 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, KochamGinę napisał: kazdy przyjaciel darii jest moim wrogiem Uo bosze nie zesrraj sie tam pasztetowa ja mam cie w doopie byle nie bylo ujadania i blokowania pe/dalskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamGinę napisał: sr4m ci do ryja Zauważyłam. Kto odbytem walczy ten ginie od tyłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 4 godziny temu Daria to ślicznotka z Konina proszę ją nie obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Mam nadzieję że wyrażam się jasno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Oczywiście na ile to możliwe w przypadku odbytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zozo napisał: Daria to ślicznotka z Konina proszę ją nie obrażać. jestem baba wanga i bedziecie wysrrywali demoniczne owsiki z iglami jak mnie oburzycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 30 Napisano 4 godziny temu Evil 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеdowsky 0 Napisano 3 godziny temu 46 minut temu, Zozo napisał: Klaudiusz? Widmok głuptasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Shameless AngeR napisał: Objadłam się rogalikami i herbatnikami, po Detektywach czas na drzemkę. U Geni takie w sumie życie starego cukrzyka w wieku 30 lat, łącznie z doborem repertuaru w tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 3 godziny temu Kobieta, które tylko wciąga carbonary, ciastka i śpi na bezrobociu, pyta innych, o której wstali - kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 6 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, Zozo napisał: Daria to ślicznotka z Konina proszę ją nie obrażać. Pasem po tyłku lana nie wiadomo tylko czy za mało czy za dużo rozwrzeszczany bachor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamGinę napisał: Gina nie jest bezrobotna tak jak ty Gienia to taki odpowiednik ferdka kiepskiego więc żadna stała praca nie wchodzi w grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 3 godziny temu Weź mnie nie cytuje, namiot. To nie jest przypadek, że nigdy nie zwracam uwagi na twoje posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Kobieta, które tylko wciąga carbonary, ciastka i śpi na bezrobociu, pyta innych, o której wstali - kafeteria . I chyba nie powiesz, że nie masz obsesji na moim punkcie. Czy ty coś od siebie ciekawego kiedyś napiszesz, a nie tylko wjeżdżanie na mnie i Madzię? Zrób coś pożytecznego i usuń się z forum na zawsze. Bezrobotny szlaufie bez prawa jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: . I chyba nie powiesz, że nie masz obsesji na moim punkcie. Czy ty coś od siebie ciekawego kiedyś napiszesz, a nie tylko wjeżdżanie na mnie i Madzię? Zrób coś pożytecznego i usuń się z forum na zawsze. Bezrobotny szlaufie bez prawa jazdy. Naprawdę nudzisz już z tym obrażaniem innych kobiet od nierządnic, gruba i wiecznie zmulona cukrem przed telewizorem dajko za flaszkę (możesz zgłosić) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinë 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Naprawdę nudzisz już z tym obrażaniem innych kobiet od nierządnic, gruba i wiecznie zmulona cukrem przed telewizorem dajko za flaszkę (możesz zgłosić) nudna to ty jestes, leniwa hejterko. do roboty wypad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinë 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Naprawdę nudzisz już z tym obrażaniem innych kobiet od nierządnic, gruba i wiecznie zmulona cukrem przed telewizorem dajko za flaszkę (możesz zgłosić) Gina jest piekna i szczupla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Naprawdę nudzisz już z tym obrażaniem innych kobiet od nierządnic, gruba i wiecznie zmulona cukrem przed telewizorem dajko za flaszkę (możesz zgłosić) Nudne to jest twoje proste życie bez pieniędzy stękająca mimozo. Popadłaś w marazm i wyżywasz się na wszystkich dookoła za swój stan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach