Spaghetti... 520 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Z głośnika stara, ale jara... Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 4 godziny temu Wyglądasz ja czubaka z gwiezdnych wojen, a z jakiegoś powodu czujesz się włoska mafią, wytłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 520 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Bożena z moderacji napisał: Wyglądasz ja czubaka z gwiezdnych wojen, a z jakiegoś powodu czujesz się włoska mafią, wytłumacz Nie tłumacz się Moon, jesteś lepszy od namiotowca, więc zajmij się konkretami albo spadaj cpać Wybór należy do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 520 Napisano 3 godziny temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1078 Napisano 3 godziny temu Makaron ustawia po kątach. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu Ja sobie wlasnie zablokowalem jutube i nie widze co wrzucaja, tylko widze szare kwadraty w koncu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 520 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Makaron ustawia po kątach. Haha Magda, miałaś iść do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 520 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, kochamginę napisał: Ja sobie wlasnie zablokowalem jutube i nie widze co wrzucaja, tylko widze szare kwadraty w koncu. Tobie życzę zdrowia i szczęścia byś żył tak jak chcesz, bo głupi też nie jesteś, ale czas wiąć się za siebie, perkusję i za zarobek z tego, bo zmarnujesz życie, a tego chyba nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach