Niedobra. 4 Napisano 2 godziny temu Szmaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 74 Napisano 2 godziny temu I po co nam to oznajmiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1080 Napisano 2 godziny temu Nie lubię galerii, bo za dużo pieniędzy wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa jest najpiękniejsza 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Trzeba mieć tupet, żeby łazić za kimś, tapetować cudzymi wypowiedziami swoje konto i dowalać do pieca Do roboty nudziaro i utrzymanko biznesmena i wielbiciela tajskich prostytutek Wyślesz koleżankę do roboty czy na odwyk? A może to inne osoby z forum mają problem alkoholowy bo wypiły raz aperol? Tylko nie pisały potem wulgarnie że ich skądś wyrzucono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1080 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nimfa jest najpiękniejsza napisał: Wyślesz koleżankę do roboty czy na odwyk? A może to inne osoby z forum mają problem alkoholowy bo wypiły raz aperol? Tylko nie pisały potem wulgarnie że ich skądś wyrzucono. Wysyłam ciebie do psychiatry i zgłaszam twoje hejterskie komentarze. Nie cytuj mnie blokerze tematów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa jest najpiękniejsza 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wysyłam ciebie do psychiatry i zgłaszam twoje hejterskie komentarze. Nie cytuj mnie blokerze tematów Ale zgłosiłaś najpierw wulgarny bełkot swojej koleżanki od hejtu? Prawda? Prawda?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 74 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wysyłam ciebie do psychiatry i zgłaszam twoje hejterskie komentarze. Nie cytuj mnie blokerze tematów Obrzydliwa hipokrytka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 12 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Niedobra. napisał: Szmaty Znowu jakiś incydent alkoholowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano 2 godziny temu Co w tej galerii zrobiliście bachory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Co w tej galerii zrobiliście bachory Może robili małe oinksy i dumbiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Co w tej galerii zrobiliście bachory Nie musisz odtwarzać, to AI, ale nie przypomina Ci kogoś? Np. siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu Nie miałem z tym nic wspólnego, sprawdź datę Poza tym wymyśliłbym sobie lepsze imię, Nikita (tak mu na imię) brzmi jak Chruszczow albo baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 4 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wysyłam ciebie do psychiatry i zgłaszam twoje hejterskie komentarze. Nie cytuj mnie blokerze tematów Kocham Cię Lala 🩷🩵 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa jest najpiękniejsza 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Niedobra. napisał: Kocham Cię Lala 🩷🩵 Będzie seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 74 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Niedobra. napisał: Kocham Cię Lala 🩷🩵 Mnie również kochasz, z wzajemnością, ale nie bez łysej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Nie jestem pewny, mamy zgodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 74 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Melanż u Giny napisał: Nie jestem pewny, mamy zgodę? Jeśli taka jest wola Boża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 1 godzinę temu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 4 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Melanż u Giny napisał: Mnie również kochasz, z wzajemnością, ale nie bez łysej. Coo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Beata niedzieciata napisał: Może robili małe oinksy i dumbiki O matko chwilę odeszłam i se pomyslalam byle nudny Bicu nie odpisał jaki ty jesteś do przewidzenia hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Jeśli taka jest wola Boża. Czyli zgoda, ale pamiętaj i nie pisz nic o mnie, ja nie będę o Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: O matko chwilę odeszłam i se pomyslalam byle nudny Bicu nie odpisał jaki ty jesteś do przewidzenia hahaha Twoje piersi wykarmiły by całe stado moono-dumbików, ale to nie jest dobry pomysł haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Melanż u Giny napisał: Twoje piersi wykarmiły by całe stado moono-dumbików, ale to nie jest dobry pomysł haha Musiałabym sama mieć taką chęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 74 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Melanż u Giny napisał: Czyli zgoda, ale pamiętaj i nie pisz nic o mnie, ja nie będę o Tobie. Nie zamierzam stawać wam na drodze do szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Nie zamierzam stawać wam na drodze do szczęścia. Doskonale wiesz, że największą przeszkodą dla mnie jestem ja sam. ale Lancia, libed będzie ściemniał, że mu się nie podoba wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu dzięki bogu mam awd obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 12 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, WhySuchSzlora napisał: O matko chwilę odeszłam i se pomyslalam byle nudny Bicu nie odpisał jaki ty jesteś do przewidzenia hahaha Do twojej dyspozycji Madame i ściągam kapelusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 74 Napisano 1 godzinę temu Może wam się bardziej poszczęści 🩵 tak że powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 12 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Melanż u Giny napisał: Twoje piersi wykarmiły by całe stado moono-dumbików, ale to nie jest dobry pomysł haha Dlaczego nie? Inteligencja po mamie i wrodzona abstynencja po tacie to idealne połączenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach