Beata niedzieciata 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Niedawno odkryłem że mi się mini predator z podstawówki zawinął nawet szybciej od swojego ojca. Tak mi przykro. Edytowano 1 godzinę temu przez Beata niedzieciata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Może wam się bardziej poszczęści 🩵 tak że powodzenia. Nie drażnij lwa, Ty zawsze w moim sercu pierwsza patrz, jadę do Poznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 12 Napisano 1 godzinę temu A da się jeszcze zapylić babkę bożą czy trzeba liczyć na niepokalane poczęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 74 Napisano 1 godzinę temu Wszystko już dawno ustalone. A ja w to wnikać już nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Beata niedzieciata napisał: A da się jeszcze zapylić babkę bożą czy trzeba liczyć na niepokalane poczęcie? Da się twojej klaty i mikrofiutka nie wrzucać ;--) Edytowano 1 godzinę temu przez Melanż u Giny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1080 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Niedobra. napisał: Kocham Cię Lala 🩷🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1080 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Melanż u Giny napisał: Mnie również kochasz, z wzajemnością, ale nie bez łysej. Co tam stękasz garnku na głowie, nękający Elke na telefonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 4 Napisano 34 minuty temu 45 minut temu, 250GodzinTak napisał: Słoneczko…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1080 Napisano 29 minut temu (edytowany) 5 minut temu, Niedobra. napisał: Słoneczko…. Ogarnęłam w domu, byłam w lesie dokarmić zwierzęta i idę do Biedronki trochę się przewietrzyć i coś pozyskać. Uwielbiam łazić w taką pogodę po mieście Edytowano 28 minut temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 4 Napisano 27 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ogarnęłam w domu, byłam w lesie dokarmić zwierzęta i idę do Biedronki trochę się przewietrzyć i coś pozyskać. Uwielbiam łazić w taką pogodę po mieście Kocham Cię z tą dobroć do zwierzàtzz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 16 Napisano 15 minut temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: byłam w lesie dokarmić zwierzęta A coś konkretniej że niby co? Zatargalaś siano do paśników na plecach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach