Еlciаа 485 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: no tak I ty do mnie piszesz o demencji? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 13 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Ela to stara baba a takie dobrze to trzeba jej przyznać że pewnie ruuucha się zajeebiście, ale jednak to dildo co wkłada do duuupy facetom to za dużo nawet dla mnie Edytowano 3 godziny temu przez Łyska z pokładu Idy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Łyska z pokładu Idy napisał: to trzeba jej przyznać że pewnie ruuucha się zajeebiście, ale jednak to dildo co wkłada do duuupy facetom to za dużo nawet dla mnie Bosze ja nie rozumiem tych gadek z Bolkami z kûtasem w łapie że nie przepędza tego miotlom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Otwiera się na choroby weneryczne wszy i raka mózgu gadając z bolkami Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 396 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: I ty do mnie piszesz o demencji? xD no tak, demencja nie jest zalezna od wieku ale od koncyje bioloicznej ciala, moje cialo jest biologicznie w wieku 20 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 9 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Doktor ZG napisał: Tez podobno chrapię. Czyli głównie takie rzeczy dzieją się piętnaście lat po ślubie? Dobrze pamiętam? A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Że opiszę wczorajszy seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 3 godziny temu Haha caryca ma całkiem classy tzytza nie opisuje stosunkow ani nie interesuje się cudzymi kutami czy tzipami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 485 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, 84Michal84 napisał: no tak, demencja nie jest zalezna od wieku ale od koncyje bioloicznej ciala, moje cialo jest biologicznie w wieku 20 lat Ciało nie ma nic do rzeczy, chodzi o mózg a dokładniej o szare komórki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 485 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, 84Michal84 napisał: no tak, demencja nie jest zalezna od wieku ale od koncyje bioloicznej ciala, moje cialo jest biologicznie w wieku 20 lat A to ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach