Nerwica91 7 Napisano 7 godzin temu Facet nie daje mi pieniędzy. Zarabia dużo ja go praktycznie utrzymuje. Gdy daje mu aluzje, że powinien mi chociaz cos kupić ma z tym problem ... zakończyć to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 7 godzin temu Ostatnie podrygi moderacji? po cooo, ‚this is fine’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Ostatnie podrygi moderacji? po cooo, ‚this is fine’ ??? Mowie serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keyoyob 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Ostatnie podrygi moderacji? po cooo, ‚this is fine’ Wypierdalaj na martwice ...o xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 154 Napisano 7 godzin temu Wstyd, że zespół etatowych informatyków nie potrafi naprawić buga z zapychaniem serwera. Zgadzamy się @pulsar i @wakanka1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, keyoyob napisał: Wypierdalaj na martwice ...o xD Co tam jęczysz smutny incelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 7 godzin temu aaa to Klaudiusz no to zmieniam - co tam mruczysz mentalna 13-latko? Admin wykopu kopnął cie w dupe? Ojej to takie niespodziewane ze znów ktos sie tobą znudził po 5 minutach, nie może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 439 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Wstyd, że zespół etatowych informatyków nie potrafi naprawić buga z zapychaniem serwera. Zgadzamy się @pulsar i @wakanka1? Nie wychyla się, bo zaliczysz kolejnego bana na dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 154 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wychyla się, bo zaliczysz kolejnego bana na dzień dobry Już mi jedno konto musieli odbanować, także zaryzykuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 439 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Już mi jedno konto musieli odbanować, także zaryzykuję Gdyby widzieli, że piszą tu ludzie poważni, może coś by zmienili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 7 godzin temu Klaudiusz teraz blokuje skrzynki, stosuje ‚nadzabiijanie’, czyli 2 blokujące wiadomosci pod rząd , tak jakby jedna nie wystarczyła;) sie zestresowała ze znów na tapet wraca jej kradzież zdjęc kolezanki i wrzucanie ich na Kafe twierdząc ze to ona. No przypal ciekawa jestem jak zareaguje ta dziewczyna i czy ja rozpozna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 6 godzin temu Wszyscy powracajo z cudownej nerwicy z nerwico 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1553 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Wszyscy powracajo z cudownej nerwicy z nerwico Tutaj jest ich oaza spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 439 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Wszyscy powracajo z cudownej nerwicy z nerwico A co jest cudownego w nerwicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tutaj jest ich oaza spokoju. Oczywiście. Nawet nie wiesz jak ten tydzień niepisania z Tobą negatywnie wpłynął na moją psychikę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tutaj jest ich oaza spokoju. Zrodlo wody zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tutaj jest ich oaza spokoju. Chyba oaza nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Chyba oaza nudy Nie wyglądasz na znudzono. Wręcz przeciwnie pobudzono srogo i bojowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 439 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tutaj jest ich oaza spokoju. Gdyby każdy z nas szukał spokoju, dawno by ...... z tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1553 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Oczywiście. Nawet nie wiesz jak ten tydzień niepisania z Tobą negatywnie wpłynął na moją psychikę. Naszczeście teraz już możesz sobie popisać i bedzie juz tylko lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Nie wyglądasz na znudzono. Wręcz przeciwnie pobudzono srogo i bojowo Po co wracać do nudy i nudziarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 439 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Chyba oaza nudy To już nie jest wina admina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Po co wracać do nudy i nudziarzy Ja jestem stała i stoję mocno na kafeterii tak. Nie pytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Naszczeście teraz już możesz sobie popisać i bedzie juz tylko lepiej. Wolałabym w składzie sprzed roku, dwóch, trzech. No ale bierzemy life jak leci, nawet jeśli to namiot, podkarpacie i szlaban podlane kradzionymi fotami jakiejś laski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Nie wyglądasz na znudzono. Wręcz przeciwnie pobudzono srogo i bojowo Gdyby nie te brednie na mój temat codziennie tu wypisywane przez ludzi ‚którzy maja na mnie wylane’ to nawet nie miałabym potrzeby lurkowac;) możesz mi zaufać generalnie trolle zanim sie podniecicie ze czytam te wysrywy to czytam tak z 1/4 tego guwna + mam informatorów i jak akurat robie kupę to okazyjnie cos zgłoszę ale to tyle , wiec nie marnujcie nawet energii bo i to niebawem sie znudzi Edytowano 6 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1553 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: Chyba oaza nudy Niedługo wróci widmo to będzie mniej nudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Wolałabym w składzie sprzed roku, dwóch, trzech. No ale bierzemy life jak leci, nawet jeśli to namiot, podkarpacie i szlaban podlane kradzionymi fotami jakiejś laski. Nie lepiej na ekscytującej nerwicy niz w tym psychiatryku? Macie syndrom sztokholmski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Gdyby nie te brednie na mój temat codziennie tu wypisywane przez ludzi ‚którzy maja na mnie wylane’ to nawet nie miałabym potrzeby lurkowac;) możesz mi zaufać generalnie trolle zanim sie podniecicie ze czytam te wysrywy to czytam tak z 1/4 tego guwna + mam informatorów wiec nie marnujcie energii bo i to niebawem sie znudzi A co ty jakaś celebrytka żeby dementować. Kobieto xD myslalam ze masz większy dystans jednak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niedługo wróci widmo to będzie mniej nudno. Ty zauważyłaś, że ostatnio tylko ty o nim piszesz, i czasem magdobot? Może już czas odpuścić tą bajeczkę o jego wielkiej charyzmie Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka z Grójca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niedługo wróci widmo to będzie mniej nudno. W dupju mam widmo. Exodus był po jego rzekomym trafieniu do więzienia, w które wierza chyba tylko deebile ostatni. pewnie siedzi w krzokach a wy dumni z misternej intrygi w która nikt nie wierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach