WywaloneJajaBoże 5 Napisano 5 godzin temu Ktoś wiózł 3 krowy w samochodzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 5 godzin temu Nie pij więcej dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 5 godzin temu Mam się odwodnić. Nie obrażaj mnie z tym usmiechem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 4 godziny temu Srakaron jest dziwny nie rozumuje jego konwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu Masz nie pić procentów. Nie obrażam, stwierdzam fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Srakaron jest dziwny nie rozumuje jego konwencji Na tik toku za to rozumiesz Dumbo, więc po co ta obserwacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Masz nie pić procentów. Nie obrażam, stwierdzam fakty A co ja jakaś z odbytu. Może swojej salowej lysej zwroc uwagę jak daje w szyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: A co ja jakaś z odbytu. Może swojej salowej lysej zwroc uwagę jak daje w szyje Nie, ale sypiesz się do mnie i do niej, a gwiazda już śpi Więc zluzuj stringi i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: A co ja jakaś z odbytu. Może swojej salowej lysej zwroc uwagę jak daje w szyje Poszukaj artykuł o pocisku artyleryjskim w 0dbycie (Francja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie, ale sypiesz się do mnie i do niej, a gwiazda już śpi Więc zluzuj stringi i do spania. To mój temat. Czego tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 4 godziny temu sam se stringi wloz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Poszukaj artykuł o pocisku artyleryjskim w 0dbycie (Francja). Haha 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 4 godziny temu Nie będzie już życia na trzeźwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: sam se stringi wloz Transa poproś o to nie mnie Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Transa poproś o to nie mnie nie musisz ale czemu Babe w to ubierasz tak moze woli barchany opierdziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: To mój temat. Czego tu. Ty wczoraj też w mój weszłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty wczoraj też w mój weszłaś Liczy się teraźniejszości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WhySuchSzlora napisał: nie musisz ale czemu Babe w to ubierasz tak moze woli barchany opierdziane Nie ubieram Ty mi to wypominasz mając kieckę na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 4 godziny temu Dziś dla odmiany jeszcze mam majtki ale to nie są wasze sprawy w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Liczy się teraźniejszości Właśnie, więc jesteśmy kwita Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie ubieram Ty mi to wypominasz mając kieckę na sobie ta i czerwony szlafroczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: ta i czerwony szlafroczek Ty to powiedziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach