..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty Ktoś wiózł 3 krowy w samochodzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty Nie pij więcej dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty Mam się odwodnić. Nie obrażaj mnie z tym usmiechem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 3 Luty Srakaron jest dziwny nie rozumuje jego konwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty Masz nie pić procentów. Nie obrażam, stwierdzam fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Srakaron jest dziwny nie rozumuje jego konwencji Na tik toku za to rozumiesz Dumbo, więc po co ta obserwacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Masz nie pić procentów. Nie obrażam, stwierdzam fakty A co ja jakaś z odbytu. Może swojej salowej lysej zwroc uwagę jak daje w szyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: A co ja jakaś z odbytu. Może swojej salowej lysej zwroc uwagę jak daje w szyje Nie, ale sypiesz się do mnie i do niej, a gwiazda już śpi Więc zluzuj stringi i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie, ale sypiesz się do mnie i do niej, a gwiazda już śpi Więc zluzuj stringi i do spania. To mój temat. Czego tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 3 Luty sam se stringi wloz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Poszukaj artykuł o pocisku artyleryjskim w 0dbycie (Francja). Haha 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty Nie będzie już życia na trzeźwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty (edytowany) 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: sam se stringi wloz Transa poproś o to nie mnie Edytowano 3 Luty przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 3 Luty 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Transa poproś o to nie mnie nie musisz ale czemu Babe w to ubierasz tak moze woli barchany opierdziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: To mój temat. Czego tu. Ty wczoraj też w mój weszłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty wczoraj też w mój weszłaś Liczy się teraźniejszości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty 6 minut temu, WhySuchSzlora napisał: nie musisz ale czemu Babe w to ubierasz tak moze woli barchany opierdziane Nie ubieram Ty mi to wypominasz mając kieckę na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 3 Luty Dziś dla odmiany jeszcze mam majtki ale to nie są wasze sprawy w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty 5 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Liczy się teraźniejszości Właśnie, więc jesteśmy kwita Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 3 Luty 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie ubieram Ty mi to wypominasz mając kieckę na sobie ta i czerwony szlafroczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: ta i czerwony szlafroczek Ty to powiedziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 598 Napisano 3 Luty 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach