Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Ciekawe ile bogaci kupujom donutow 🍩

Polecane posty

kucharka im piecze na smalcu świeżutkie pączki z pistacjowym dubajskim nadzieniem

1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał:

kucharka im piecze na smalcu świeżutkie pączki z pistacjowym dubajskim nadzieniem

fuj co te instagramy robia z ludzi. 

Edytowano przez libedovski

Nie wiem. Wiem za to, że Diddy miał w swojej posiadłosci setki litrów olejku dla niemowląt... Epstein miał własną wyspę stworzoną pod seks-niewolnictwo, kanibalizm niemowląt i satanistyczne rytuały,  więc podejrzewam, że jak czegoś bogacze bardzo chcą to mają w ilościach hurtowych. 

Edytowano przez +RC+

Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał:

Teraz to wola wyjadać guwna z jelit dzieci bo wszystko im się znudziło 

Dla tych co mogą nie wiedzieć... tak, to też było w mailach. 

1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Tak 

Niektórzy więcej, niektórzy mniej. To że jesteś  bogaty nie znaczy że sobie kupisz nie wiadomo ile słodkiego , bo kto to niby zje. No chyba że dla ciebie bogaty to niebiedny. 

11 minut temu, +RC+ napisał:

kanibalizm niemowląt i satanistyczne rytuały, 

😄

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, libedovski napisał:

😄

Co myślisz o tym Bibed to też czary Mary jak u katoli a to zdawałoby się racjonalni ludzie hmmm

Edytowano przez WhySuchSzlora

Co myślisz o tym Bibed to też czary Mary

jakies bzdury ktos wymyslil i powielaja wariaci

moze to ma odwrocic uwage od tego ze trump wystepuje 3000 razy w tych mailach albo ze epstein to zydowsko rosyjski agent

Przed chwilą, libedovski napisał:

jakies bzdury ktos wymyslil i powielaja wariaci

moze to ma odwrocic uwage od tego ze trump wystepuje 3000 razy w tych mailach albo ze epstein to zydowsko rosyjski agent

Po co mieli by sobie wysyłać takie maile bibed

1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał:

Po co mieli by sobie wysyłać takie maile bibed

moze spreparowane zeby odwrocic uwage albo jakis fejk celowy np. zeby sprawdzic czy ktos czyta nie wiem ale nie wierze w takie bzdury. 

nie chce mi sie sprawdzac czy to wymysl jakichs portali i fejk czy faktycznie tam jakis taki mail byl. 

ty tez czesto tu rozne rzeczy piszesz myslisz ze jakby przeczytali twoje posty za 10 lat to co by pomysleli o tobie ? myslisz ze by wylapali zarty ?

moze spreparowane zeby odwrocic uwage albo jakis fejk celowy np. zeby sprawdzic czy ktos czyta nie wiem ale nie wierze w takie bzdury. 

nie chce mi sie sprawdzac czy to wymysl jakichs portali i fejk czy faktycznie tam jakis taki mail byl. 

ty tez czesto tu rozne rzeczy piszesz myslisz ze jakby przeczytali twoje posty za 10 lat to co by pomysleli o tobie ? myslisz ze by wylapali zarty ?

Grube to jest. Oby się nie okazało prawda bo jest zbyt straszne i za dużo ludzi jest z tym powiązanych

stawiam ze ludzie trumpa cos kombinuja bo nie idzie mu ostatnio nie chcial upublicznic a musial wiec moze cos tam dodali zeby sie za bardzo na nim nie skupiac.

w ogole nie kumam tej afery ogladalem kiedys dokument i oni placili tym nastolatkom i one dobrowolnie tam chodzily do niego w miami wiec nie wiem o co ten krzyk chlop oplacal prostytutki i zapraszal znajomych na imprezy. tez mi wydarzenie w kazdej knajpie dla bogatych sa prostytutki a ze mial kase i se sprowadzla modelki z calego swiata kto bogatemu zabroni. 

Grube to jest. Oby się nie okazało prawda bo jest zbyt straszne i za dużo ludzi jest z tym powiązanych

ale widzialas to w oryginale ? mnie sie wydaje ze to jakis fejk albo ktos czegos nie zrozumial. no bez przesady to ze dziady saobie chcialy pociupciac modelki to normalne i nic dziwnego w tym nie ma ale po co by mieli jakies brednie pisac w mailach, ja w to nie wierze

Poczytaj artykuły z Wikileaks odnoście kultu Baala (szatan) wśród waszyngtońskich elit... wtedy wszyscy, ze mną włączając, myśleli, że to jakiś fejk Assange'a, a teraz wychodzi, że pokrywa się to 1:1 z Epsteinem i jego mailami i kontaktami. 😉 

Edytowano przez +RC+

ale widzialas to w oryginale ? mnie sie wydaje ze to jakis fejk albo ktos czegos nie zrozumial. no bez przesady to ze dziady saobie chcialy pociupciac modelki to normalne i nic dziwnego w tym nie ma ale po co by mieli jakies brednie pisac w mailach, ja w to nie wierze

To nie jest kwestia czy sobie wierzę czy nie wierzę w co mi się podoba tylko co sie tam działo i mam nadzieję że uda im się to ustalić...

1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał:

Pełno w tych mailach polskich ...iszczy i pewnie próbujesz tymi jelitami odwrócić od tego uwagę, bo też jeździłaś na wyspę do Jeffreya. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się