Prześcieradła jusz tak 159 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 194 Napisano 1 godzinę temu 0 bo nie lubiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 194 Napisano 1 godzinę temu kucharka im piecze na smalcu świeżutkie pączki z pistacjowym dubajskim nadzieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 159 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: 0 bo nie lubiom Pewnie ich nie stać co to za bogactwo bez donutow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 0 Napisano 28 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: kucharka im piecze na smalcu świeżutkie pączki z pistacjowym dubajskim nadzieniem fuj co te instagramy robia z ludzi. Edytowano 28 minut temu przez libedovski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 154 Napisano 23 minuty temu (edytowany) Nie wiem. Wiem za to, że Diddy miał w swojej posiadłosci setki litrów olejku dla niemowląt... Epstein miał własną wyspę stworzoną pod seks-niewolnictwo, kanibalizm niemowląt i satanistyczne rytuały, więc podejrzewam, że jak czegoś bogacze bardzo chcą to mają w ilościach hurtowych. Edytowano 21 minut temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 15 minut temu Teraz to wola wyjadać guwna z jelit dzieci bo wszystko im się znudziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 154 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Teraz to wola wyjadać guwna z jelit dzieci bo wszystko im się znudziło Dla tych co mogą nie wiedzieć... tak, to też było w mailach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 2 Napisano 12 minut temu 1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak Niektórzy więcej, niektórzy mniej. To że jesteś bogaty nie znaczy że sobie kupisz nie wiadomo ile słodkiego , bo kto to niby zje. No chyba że dla ciebie bogaty to niebiedny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 0 Napisano 12 minut temu 11 minut temu, +RC+ napisał: kanibalizm niemowląt i satanistyczne rytuały, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 9 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, libedovski napisał: Co myślisz o tym Bibed to też czary Mary jak u katoli a to zdawałoby się racjonalni ludzie hmmm Edytowano 8 minut temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 0 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Co myślisz o tym Bibed to też czary Mary jakies bzdury ktos wymyslil i powielaja wariaci moze to ma odwrocic uwage od tego ze trump wystepuje 3000 razy w tych mailach albo ze epstein to zydowsko rosyjski agent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, libedovski napisał: jakies bzdury ktos wymyslil i powielaja wariaci moze to ma odwrocic uwage od tego ze trump wystepuje 3000 razy w tych mailach albo ze epstein to zydowsko rosyjski agent Po co mieli by sobie wysyłać takie maile bibed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 0 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Po co mieli by sobie wysyłać takie maile bibed moze spreparowane zeby odwrocic uwage albo jakis fejk celowy np. zeby sprawdzic czy ktos czyta nie wiem ale nie wierze w takie bzdury. nie chce mi sie sprawdzac czy to wymysl jakichs portali i fejk czy faktycznie tam jakis taki mail byl. ty tez czesto tu rozne rzeczy piszesz myslisz ze jakby przeczytali twoje posty za 10 lat to co by pomysleli o tobie ? myslisz ze by wylapali zarty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, libedovski napisał: moze spreparowane zeby odwrocic uwage albo jakis fejk celowy np. zeby sprawdzic czy ktos czyta nie wiem ale nie wierze w takie bzdury. nie chce mi sie sprawdzac czy to wymysl jakichs portali i fejk czy faktycznie tam jakis taki mail byl. ty tez czesto tu rozne rzeczy piszesz myslisz ze jakby przeczytali twoje posty za 10 lat to co by pomysleli o tobie ? myslisz ze by wylapali zarty ? Grube to jest. Oby się nie okazało prawda bo jest zbyt straszne i za dużo ludzi jest z tym powiązanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 0 Napisano 2 minuty temu stawiam ze ludzie trumpa cos kombinuja bo nie idzie mu ostatnio nie chcial upublicznic a musial wiec moze cos tam dodali zeby sie za bardzo na nim nie skupiac. w ogole nie kumam tej afery ogladalem kiedys dokument i oni placili tym nastolatkom i one dobrowolnie tam chodzily do niego w miami wiec nie wiem o co ten krzyk chlop oplacal prostytutki i zapraszal znajomych na imprezy. tez mi wydarzenie w kazdej knajpie dla bogatych sa prostytutki a ze mial kase i se sprowadzla modelki z calego swiata kto bogatemu zabroni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 0 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Grube to jest. Oby się nie okazało prawda bo jest zbyt straszne i za dużo ludzi jest z tym powiązanych ale widzialas to w oryginale ? mnie sie wydaje ze to jakis fejk albo ktos czegos nie zrozumial. no bez przesady to ze dziady saobie chcialy pociupciac modelki to normalne i nic dziwnego w tym nie ma ale po co by mieli jakies brednie pisac w mailach, ja w to nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 154 Napisano 1 minutę temu (edytowany) Poczytaj artykuły z Wikileaks odnoście kultu Baala (szatan) wśród waszyngtońskich elit... wtedy wszyscy, ze mną włączając, myśleli, że to jakiś fejk Assange'a, a teraz wychodzi, że pokrywa się to 1:1 z Epsteinem i jego mailami i kontaktami. Edytowano przed chwilą przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano przed chwilą Przed chwilą, libedovski napisał: ale widzialas to w oryginale ? mnie sie wydaje ze to jakis fejk albo ktos czegos nie zrozumial. no bez przesady to ze dziady saobie chcialy pociupciac modelki to normalne i nic dziwnego w tym nie ma ale po co by mieli jakies brednie pisac w mailach, ja w to nie wierze To nie jest kwestia czy sobie wierzę czy nie wierzę w co mi się podoba tylko co sie tam działo i mam nadzieję że uda im się to ustalić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwetka 2 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Grube to jest. Oby się nie okazało prawda bo jest zbyt straszne i za dużo ludzi jest z tym powiązanych Pełno w tych mailach polskich ...iszczy i pewnie próbujesz tymi jelitami odwrócić od tego uwagę, bo też jeździłaś na wyspę do Jeffreya. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach