Piękny głos 4 Napisano 12 godzin temu (edytowany) https://images2.imgbox.com/ee/4a/zbpqO6NS_o.jpg Edytowano 12 godzin temu przez Piękny głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 197 Napisano 11 godzin temu Bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 11 Napisano 11 godzin temu Otyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 9 Napisano 9 godzin temu To Przemo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 3 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: To Przemo? Tak, rozpasl się jak swinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 9 Napisano 9 godzin temu Jejciu, coś ty z sobą zrobił, chłopie To samo co ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 12 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: To Przemo? To Bicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 12 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Tak, rozpasl się jak swinia Do ciebie mu jeszcze baaaaardzo dużo brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieznik lasicowaty 1 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Jejciu, coś ty z sobą zrobił, chłopie To samo co ja Podnieca cie taka sylwetk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 9 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, drapieznik lasicowaty napisał: Podnieca cie taka sylwetk? Budyń jest do jedzenia, nie do podniecenia 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieznik lasicowaty 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Budyń jest do jedzenia, nie do podniecenia 🥴 Jaki budyn ?? Fajna minka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 4 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Łyska z pokładu Idy napisał: Do ciebie mu jeszcze baaaaardzo dużo brakuje Cycuszki już masz większe od Noxeli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 4 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Łyska z pokładu Idy napisał: Do ciebie mu jeszcze baaaaardzo dużo brakuje Ale musisz mieć zajeechaną wątrobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Piękny głos napisał: Ale musisz mieć zajeechaną wątrobę nie mam bo nie pije alkoholu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieznik lasicowaty 1 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Budyń jest do jedzenia, nie do podniecenia 🥴 Caryca pokazesz, cycka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieznik lasicowaty 1 Napisano 9 godzin temu Chcialbym zeby mi caryca zwalila konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 12 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: To samo co ja Też masz takie duże cycki i brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 3 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, drapieznik lasicowaty napisał: Chcialbym zeby mi caryca zwalila konia Ładnie poproś to może cię nie obije wałkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 4 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Łyska z pokładu Idy napisał: nie mam bo nie pije alkoholu Wcinając tłuste żarcie i w nadmiarze też się psuje wątroba jakbyś nie wiedział nie wspominając o ogromnym ryzyku cukrzycy, miażdżycy. Ale tak jest jak się oszczędza na zdrowiu dusigroszu to zapłacisz teraz 20x więcej za leczenie Edytowano 8 godzin temu przez Piękny głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1557 Napisano 8 godzin temu Jesteś przejedzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 4 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 43 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś przejedzony Edytowano 8 godzin temu przez Piękny głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 12 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, Onaaaa napisał: Jesteś przejedzony A ty niedojedzona Anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1557 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Łyska z pokładu Idy napisał: A ty niedojedzona Anastazja Niedojedzona może i tak ale nie jestem Anastazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 6 godzin temu To jest otyłość, gdyż to ciało na zdjęciu dalece wybiega ponad ogólnie przyjęte wskaźniki. Przede wszystkim zwrócić należy szczególną uwagę na ogólnie przyjęte proporcje BMI (Big Monumental Increase). To oznacza, iż w świetle tych wytycznych, nie jesteś w stanie objąć partnerki nogą na tyle skutecznie aby ubezpieczając pozycję w pełnym spięciu skopiować swój materiał genetyczny bez utraty szansy na utratę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 0 Napisano 5 godzin temu Przemek musi brac leki na glowe, to pewnie od tego tak przytyl Do tego niezdrowe zarcie i alkohol. Tutaj, ze nie pije, a przeciez w swieta chwallil sie zdjeciami trunkow. Szkoda typa. Ciesze sie, ze ja nie musze lekow brac, bo pewnie bylbym kaleka juz. O dalekich trasach rowerowych 100km moglbym juz zapomniec z waga 100+ kilogramow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 11 Napisano 5 godzin temu Gowno prawda gdyż może mieć pale sroga i nic nie wypadnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Poznalem kilka osob chorych psychicznie i niestety slyszalem narzekanie, ze od lekow tak rosna im brzuchy itp, albo ze tyja. Do tego brak energii przez np. antydepresanty. Lezenie albo siedzacy tryb zycia. Dzieki Bogu ja wszedzie na piechote chodze i nie stac mnie na samochod, bo tez bym pewnie tak wygladal. A to ze lubie chodzic i wszedzie z buta kilometry codziennie to jakos udaje mi sie utrzymac sylwetke, ale musze ograniczyc cukier i jedzenie, gdy juz ciemno. Edytowano 5 godzin temu przez köchamkrejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, köchamkrejzi napisał: Przemek musi brac leki na glowe, to pewnie od tego tak przytyl Do tego niezdrowe zarcie i alkohol. Tutaj, ze nie pije, a przeciez w swieta chwallil sie zdjeciami trunkow. Szkoda typa. Ciesze sie, ze ja nie musze lekow brac, bo pewnie bylbym kaleka juz. O dalekich trasach rowerowych 100km moglbym juz zapomniec z waga 100+ kilogramow... Pytanie jak on sika przecież przez ten brzuch nie widzi ptaszka. Edytowano 5 godzin temu przez Piękny głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 0 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, Piękny głos napisał: Pytanie jak on sika przecież przez ten brzuch nie widzi ptaszka. haha sa ludzie, ktorzy maja wieksze bece xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 4 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, köchamkrejzi napisał: haha sa ludzie, ktorzy maja wieksze bece xD Ale on ma 5 cm pytonga w majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach