..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 4 Luty https://youtube.com/shorts/zO5OXfj2ZqA?si=Ky2OyteLeSg1ub6Q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 4 Luty Chyba w ropuchę haha. Nie no świruje. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 4 Luty Szminka kûtas pacz lerzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 22 Napisano 4 Luty 1 godzinę temu, Fate napisał: Jesteś księżniczką zamienioną w żabę i szukasz pocałunku księcia? To jakaś odwrócona bajka od klasycznej wersji? Jest od urodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty Pocałuj żabkę w łapkę. Fasolki 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 4 Luty 12 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Pocałuj żabkę w łapkę. Fasolki 🩵 Bez laski bobaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty 4 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Bez laski bobaski Dwa bobasy dzisiaj widziałam na mieście. Jakie to były słodziaki ja chcę bobo 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 22 Napisano 4 Luty 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Dwa bobasy dzisiaj widziałam na mieście. Jakie to były słodziaki ja chcę bobo 🥹 Ja jestem za no i emerytura wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Ja jestem za no i emerytura wtedy Dejta spokój, autobus bym musiała kupić. A emeryturę to i tak będę mieć rolniczą (chyba że nikt nie będzie miał jakiejkolwiek). Ale ty się bierz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 4 Luty 24 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Dwa bobasy dzisiaj widziałam na mieście. Jakie to były słodziaki ja chcę bobo 🥹 Życzę bliźniaków abyś za 1 zamachem miala 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty 35 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Życzę bliźniaków abyś za 1 zamachem miala 5. Dziękuję, to by było najlepsze rozwiązanie, ale nie przez pierwsze dwa lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 4 Luty 9 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Dziękuję, to by było najlepsze rozwiązanie, ale nie przez pierwsze dwa lata A co to za roznica z 1 już skaranie boskie to masz od razu 2 i spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: A co to za roznica z 1 już skaranie boskie to masz od razu 2 i spokoj raczej dar od boga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty 4 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: A co to za roznica z 1 już skaranie boskie to masz od razu 2 i spokoj Z jednym ssakiem dało się przekanapować cały dzień, ale dwa trzymać przy cycu? Niańkę bym musiała nająć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Z jednym ssakiem dało się przekanapować cały dzień, ale dwa trzymać przy cycu? Niańkę bym musiała nająć. Nawet 1 nie jestem w stanie objąć wyobraznio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty 9 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Nawet 1 nie jestem w stanie objąć wyobraznio Moja wyobraźnia widzi nierówny wzrost płodów, cesarkę i inkubator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 4 Luty Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Moja wyobraźnia widzi nierówny wzrost płodów, cesarkę i inkubator. A moja poruszanie bebechem we wszystkie strony jakby miało mię rozerwać i to jest dość obrzydliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty 5 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: A moja poruszanie bebechem we wszystkie strony jakby miało mię rozerwać i to jest dość obrzydliwe Czasem jest śmiesznie. Jak sobie kładłam talerz ze śniadaniem na bebech, to młody go próbował strącić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach