+RC+ 290 Napisano 4 Luty nabłyszczacz i sól do zmywarki. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 4 Luty Bogacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 290 Napisano 4 Luty Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Bogacz Milionerski styl życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 290 Napisano 4 Luty 2 minuty temu, Piękny głos napisał: Pytanie skąd na to miałeś pieniążki nierobie! 800+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 4 Luty 57 minut temu, +RC+ napisał: nabłyszczacz i sól do zmywarki. Tak. dobrze że mi przypomniałeś miałam zamówić lenor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 290 Napisano 4 Luty 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: dobrze że mi przypomniałeś miałam zamówić lenor Cocolino lepsze bo miś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 4 Luty 2 minuty temu, +RC+ napisał: Cocolino lepsze bo miś no właśnie nie wiem, może wezme oba i porównam. Zawsze lenor zamawiałam dotychczas 1 minutę temu, Seven napisał: Myślałam, że pastylki na chęć życia. ;] Do płukania? Jaki kolor? Mi jakoś śmierdzi lenor od dłuższego czasu i nie używam tego. Jak mija luty? ja na chęć życia nie narzekam, zwłaszcza że mam urlop na niecałe 2 tygodnie i wyciągam letnie ciuszki Mi lenorem w całym domu pachnie wiec sie go trzymam A u ciebie jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 222 Napisano 4 Luty od kiedy wyj3baliśmy zmywarke mamy wiecej miejsca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 4 Luty 3 minuty temu, Seven napisał: Fajnie! Ferie i laba! Strój kąpielowy w zestawie letnich ubrań? Zimą w ciepłe kraje a latem w zimowe? I mnie okej. Używałam niebieskiego na zmianę z żółtym kiedyś i bardzo intensywny jest to fakt. Tylko, że teraz ten zapach stał się dziwny - jakby stary. No pewnie, strój to priorytet. I koła dmuchane Nie, latem też w ciepłe, już mam kupione nawet, na pewna wyspe. A czemu cie w weekend nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 19 minut temu, +RC+ napisał: Cocolino lepsze bo miś Zgadza się. Najczęściej używałam płynu lenor (niebieski) i zaczął mi "śmierdzieć". Teraz mam perfumowany cocolino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 7 minut temu, Seven napisał: Fajnie! Ferie i laba! Strój kąpielowy w zestawie letnich ubrań? Zimą w ciepłe kraje a latem w zimowe? I mnie okej. Używałam niebieskiego na zmianę z żółtym kiedyś i bardzo intensywny jest to fakt. Tylko, że teraz ten zapach stał się dziwny - jakby stary. Kogo moje okulary widzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 290 Napisano 4 Luty (edytowany) 6 minut temu, Fate napisał: Tylko nie skończ na wyspie pewnego pana Raczej będę się wstrzymywać przed tropikalnymi wyspami, bo tam trzeba na dupsko uważać Edytowano 4 Luty przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 290 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Baba napisał: Zgadza się. Najczęściej używałam płynu lenor (niebieski) i zaczął mi "śmierdzieć". Teraz mam perfumowany cocolino. Ja się nie znam w sumie, ale ktoś polecił mi cocolino i długo pachnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 4 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: No pewnie, strój to priorytet. I koła dmuchane I stoperan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Baba napisał: I stoperan ja miałam 40st.gorączki rok temu na feriach, stoperan na to nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty Przed chwilą, +RC+ napisał: Ja się nie znam w sumie, ale ktoś polecił mi cocolino i długo pachnie. Tak. Potwierdzam. Ja teraz mam Honeysuckle & Sandalwood. Nawet nie dodaje teraz perfum do prania, tak długo pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 222 Napisano 4 Luty my mamy takie co sa w Lidlu ale juz wczesniej dziewczyna je kupowala takie orientalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: ja miałam 40st.gorączki rok temu na feriach, stoperan na to nie pomaga Dobra, dobra. W intetnecie nic nie ginie. Mamy podobne dolegliwości na wyjazdach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano 4 Luty Ja wczoraj kupiłem paracetamole 50szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 2 minuty temu, Seven napisał: Kochasz mnie nadal? Zimna baba bez serca nie wie co to miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 90 Napisano 4 Luty Kupiłam tarkę do warzyw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Seven napisał: Flamingi są modne nadal? Dla dzieci to super zabawka do pływania plus rękawki. Opalisz się pewnie? Na wyspę? Do mnie się wybierasz, Qwerty? Niby nie ciepły kraj ale i nie jest zimy, więc kto wie dokąd zmierzasz latem? Teraz miałam gości dlatego mnie nie było. Czasem mnie nie ma bo źle się czuję, a czasem oglądam seriale i pochłania mnie wątek tak, że tracę rzeczywistość. Oraz chadzam do biblio i tam przesiaduję i czytam. Książek nie wypożyczam bo zapominam na czas oddać i miałam kilka kar już. No i temu jestem bądź nie. Coś mam problem z netem, zawiesza się co chwilę. Nie, troche bardziej na południe .. Rozumiem, życie towarzyskie też ważne. Ja byłam z psiapsi na mieście no i z dziecmi na basenie i na ściance. W najbliższy weekend mam luz i zrobie coś dla siebie w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Seven napisał: O! Widzisz Qwerty! Nie zepsuły mi się kubki węchowe, Przewrotnej też śmierdzi! Bo taka prawda. Vizir do prania też mi przestał pachnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 4 Luty 3 minuty temu, Seven napisał: O! Widzisz Qwerty! Nie zepsuły mi się kubki węchowe, Przewrotnej też śmierdzi! Ja jestem wierna zapachom i bardzo nie lubie zmian. Ale dorzuciłam do paczki coccolino za namową Rym Cyma, zobaczymy czy mnie do siebie przekona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 290 Napisano 4 Luty 3 minuty temu, Fate napisał: Daj spokój, jakie czasy. Ale samo to, że są te dowody itp., albo są takimi de..ilami, że dali się nagrywać, emaile, albo to wszystko specjalnie man made wypuszczone w ramach mieszania. Dobrze, że w Pl za dzieciaka, to się na wycieczce tylko do McDonalds chciało iść. USA to system w sumie już też oligarchiczny, od pewnego szczebla ludzie stają się wyjęci poza prawem, dlatego Epstein tak długo drwił z systemu sprawiedliwości, bodaj w 2011 roku FBI pierwszy raz się próbowało za niego zabrać, to magicznie wszystkie śledztwa wycofano... Gdy sprawa była już za gruba, wtedy go wsadzili i przyszedł "seryjny saamobójca" do niego, ale lata wcześniej w dziwny sposób znikali policjanci prowadzący to śledztwo, bodaj 4 na 8 nagle popełniło saamobójstwa albo wypadki miało samochodowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Seven napisał: Zajebioza powitanie oraz wyznanie. Ja ciebie też. ;] No dobra, to mów wszystko jak na spowiedzi. Miecz się pokazuje? Pyta o mnie? Czy milczący? Nie trafiłam tu na niego wieki. Nic nie wiem co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Ja jestem wierna zapachom i bardzo nie lubie zmian. Ale dorzuciłam do paczki coccolino za namową Rym Cyma, zobaczymy czy mnie do siebie przekona Cocolino czy RC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Seven napisał: Wizir tak, nieładny i zostawia gluty. A może persil? Hm? Używam żelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 290 Napisano 4 Luty 3 minuty temu, Baba napisał: Cocolino czy RC? Ja się myłem, to mogę, póki co, przekonywać zapachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano 4 Luty 2 minuty temu, Seven napisał: Powiedział ostatnie słowo na to wychodzi. Nie wiem. Nie pomogę. Ma do tego prawo. Mi to miejsce też mocno bokiem wychodzi. W ogóle taka forma spędzania wolnego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach