Wyspa Frankensztajna 2 Napisano 16 godzin temu Więc wyluzujcie drogie oinksy boże Niech błogostan ogarnie was w waszej oborze Wtedy wszystkie knury was opuszczą I nie będzie trzeba użerać się z dziką tłuszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Więc wyluzujcie drogie oinksy boże Niech błogostan ogarnie was w waszej oborze Wtedy wszystkie knury was opuszczą I nie będzie trzeba użerać się z dziką tłuszczą 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 2 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: 🩵 KAZANIE NA DZISIAJ ODPRAWIONE HUH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 180 Napisano 16 godzin temu 38 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Tak mam cały dzień dzisiejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 180 Napisano 16 godzin temu Podejrzewam że wczoraj przedawkowalem sól Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlorowodór 1 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Podejrzewam że wczoraj przedawkowalem sól A co tam zarles huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 494 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Wyjdę dopiero gdy napisze na ścianie napis love kałem Napisz love forever. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 180 Napisano 14 godzin temu 55 minut temu, Szlorowodór napisał: A co tam zarles huh Makaron Spaghetti przesolilem dobre 5g mi się syplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Makaron Spaghetti przesolilem dobre 5g mi się syplo Tematu? Co walisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 180 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tematu? Co walisz? Przerwę mam chwilowo gram motorstrom na 120 calach przedmiot mi się sprzedał mogę kupić 20gier xbox 4k60 albo se odłożyć na bitkojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 180 Napisano 14 godzin temu 78% gry nie mogę się doczekać aż skończę 1 i wezmę się za 2 cześć tam jest plaża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Przerwę mam chwilowo gram motorstrom na 120 calach przedmiot mi się sprzedał mogę kupić 20gier xbox 4k60 albo se odłożyć na bitkojny Ale tutaj jest ku tasiarnia. Poziom userow grubo poniżej przeciętnej. Gupotą wciągają w rozmowę. Człowiek wdaje się w dialog, ale prostowanie chorych i zaburzonych nie daje satysfakcji. Edytowano 14 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 199 Napisano 14 godzin temu mogleś wypłukać a wiecie co ? Może nie wracam do 3city chociaz tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 494 Napisano 14 godzin temu No właśnie, jak się dobrze wyplucze to ze slonego można zrobić całkiem nie słony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach