Elgiebetysta 4 Napisano 8 Luty prawo inwestycyjno-budowlane, kadry i płace oraz ochronę i inżynierie środowiska na AGH, a nigdy nie pracowałem w zawodzie. Pracy jak nie miałem, tak nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano 9 Luty a ja jakbym chciał móglbym pracowac w administracji bo mam wyzsze ale nie chce bo chojowo placą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano 9 Luty ale nie mam wyzszego administracyjnego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano 9 Luty wgl administracja kojarzy mi sie z babami z urzedu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 85 Napisano 9 Luty 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: wgl administracja kojarzy mi sie z babami z urzedu Zdarzają się też starzy kawalerowie w sandałach na skarpetach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 269 Napisano 9 Luty 11 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Zdarzają się też starzy kawalerowie w sandałach na skarpetach. Patrz jakie złoto dziś odkryłem. Poruszyło mnie to, wciągnąłem na raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 85 Napisano 9 Luty 8 minut temu, +RC+ napisał: Patrz jakie złoto dziś odkryłem. Poruszyło mnie to, wciągnąłem na raz. Dzięki, kliknęłam żeby weszło do historii, jutro obejrzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach