Shameless AngeR 38 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ha🦷🦷🦷 Edytowano 5 godzin temu przez Shameless AngeR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarzan Boy 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Ha🦷🦷 Znowu kolejne zęby wybiłaś po pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Dla owsika idealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 38 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Tarzan Boy napisał: Znowu kolejne zęby wybiłaś po pijaku Przecież ty jesteś szczerbaty. Widziałam filmiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarzan Boy 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Przecież ty jesteś szczerbaty. Widziałam filmiki. A ty śmierdzisz. To stare i nieaktualne filmy, już zęby mam zrobione dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tarzan Boy napisał: A ty śmierdzisz. To stare i nieaktualne filmy, już zęby mam zrobione dawno Z temu dawno temu. I uszy na klej. Poza tym ona lubi stare filmy dla trudnej mlodziezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tarzan Boy napisał: A ty śmierdzisz. To stare i nieaktualne filmy, już zęby mam zrobione dawno Gina pachnie fiołkami i różami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarzan Boy 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamGine napisał: Gina pachnie fiołkami i różami. Raczej kupą jak się zesssra po pijaku. Niestety tak to wygląda u alkoholików Edytowano 5 godzin temu przez Tarzan Boy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamGine napisał: Gina pachnie fiołkami i różami. I piżmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Z temu dawno temu. I uszy na klej. Poza tym ona lubi stare filmy dla trudnej mlodziezy Ja tez lubie stare filmy. Ostatnio u babci ogladalem w tv jakis polski przedwojenny film. To byly lepsze czasy. Kobiety byly piekniejsze, naturalne. No i nie bylo tych smartfonow, internetu, komputerow, gier itp. fajniej bylo. Zazdroszcze ludziom, ktorzy mogli sobie wtedy pozyc. I bez tych drog i samochodow wszedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu I feromonem knura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tarzan Boy napisał: Raczej kupami jak się zesssra po pijaku. Niestety tak to wygląda u alkoholików Gina nie pije. Na razie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamGine napisał: Ja tez lubie stare filmy. Ostatnio u babci ogladalem w tv jakis polski przedwojenny film. To byly lepsze czasy. Kobiety byly piekniejsze, naturalne. No i nie bylo tych smartfonow, internetu, komputerow, gier itp. fajniej bylo. Zazdroszcze ludziom, ktorzy mogli sobie wtedy pozyc. I bez tych drog i samochodow wszedzie. Aż tak starych to nie lubie. Serial ogladam z 96 wtedy też jeszcze bylo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Aż tak starych to nie lubie. Serial ogladam z 96 wtedy też jeszcze bylo ok Ja lubie, bo mozna sie wczuc jakby sie zylo wtedy i inna epoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tarzan Boy napisał: Nimfuś wtedy jeszcze na świecie nie było I święty spokój panował natenczas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tarzan Boy napisał: Nimfuś wtedy jeszcze na świecie nie było Tak. Była jeszcze w jądrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarzan Boy 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: I święty spokój panował natenczas Ja miałem 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tarzan Boy napisał: Ja miałem 5 lat O 5 za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tak. Była jeszcze w jądrach. Boze to nie do pomyślenia że w wywalonych jajach bytowało się onegdaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 14 Napisano 5 godzin temu ano 8 miliardow ludzi na swiecie, ludzie sie plodza jak kroliki, a ja nawet o potrzymaniu dziewczyny za reke moge sobie tylko pomarzyc, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Boze to nie do pomyślenia że w wywalonych jajach bytowało się onegdaj I trzeba było tam siedzieć, a nie pchać się na świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: I trzeba było tam siedzieć, a nie pchać się na świat. Ja się nie pchałam bynajmiej. Lekarz mnie wypychał i chyba coś uszkodzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamGine napisał: ano 8 miliardow ludzi na swiecie, ludzie sie plodza jak kroliki, a ja nawet o potrzymaniu dziewczyny za reke moge sobie tylko pomarzyc, niestety. Lepiej za muszelkę potrzymać, albo ewentualnie za tzyzka. Ja preferuję styl mieszany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 15 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Tarzan Boy napisał: A ty śmierdzisz. To stare i nieaktualne filmy, już zęby mam zrobione dawno Ta, a kto ostatnio wrzucił nowe zdjęcie że wypadł mu kolejny ząb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarzan Boy 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamGine napisał: ano 8 miliardow ludzi na swiecie, ludzie sie plodza jak kroliki, a ja nawet o potrzymaniu dziewczyny za reke moge sobie tylko pomarzyc, niestety. I bardzo dobrze,jeszcze tego brakuje żeby schizol sprowadził kolejnego na świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 15 Napisano 4 godziny temu https://images2.imgbox.com/9b/d2/TlnKEj91_o.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Lepiej za muszelkę potrzymać, albo ewentualnie za tzyzka. Ja preferuję styl mieszany. ja chcialbym za rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Ja się nie pchałam bynajmiej. Lekarz mnie wypychał i chyba coś uszkodzil Jakoś wygrałaś wyścig, ale lepiej zgonic winę na ojca. Tak już niestety macie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 4 godziny temu Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarzan Boy 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Lepiej za muszelkę potrzymać, albo ewentualnie za tzyzka. Ja preferuję styl mieszany. Też bym wolał za cycka niż za rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach