magdsz 0 Napisano poniedziałek o 08:43 Cześć. Jestem dość brzydka i jestem tego świadoma. Czy któreś z Was są również w takiej sytuacji i wymyśliły, jak zoptymalizować swój wygląd? Może możecie polecić jakieś ciekawe zabiegi medycyny estetycznej? Chciałabym zrobić operację nosa, ale uprawiam sport drużynowy i przeraża mnie okres rekonwalescencji. Biorę pod uwagę korektę tylko części chrzęstnej, żeby zminimalizować ten okres. Myślę też nad endoskopowym liftem brwi, ale ciężko mi w Polsce znaleźć konkretnych chirurgów. Nie chcę wypełniaczy raczej, bo mam dość wydatne kości policzkowe. Jestem w trakcie wybielania zębów, staram się więcej ćwiczyć i mniej jeść słodyczy. Mam też niestety okresowy trądzik, dermatolog nie pomógł. Dawajcie najdziksze tipy jak zrobić mega glow-up, please! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 162 Napisano poniedziałek o 09:04 Nie da rady jeśli kogoś nie widzisz... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 162 Napisano poniedziałek o 09:59 Jedyne co można doradzić to coś w temacie trądziku... szukaj kosmetyków na odbudowanie, wzmocnienie bariery hydrolipidowej skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano 15 godzin temu No hej - zadbaj o dobrą pielęgnację skóry, może znajdź lepszego dermatologa, możesz np spróbować nowej fryzury, może jakaś lekcja makijażu. nie zawsze jest potrzebna operacja. zabierz się na randeczke, na zakupy, nowe ubrania¿ dużo siedzi w głowie i jeśli psychicznie jest dobrze, fizycznie też jest lepiej. Mogę Ci też dać namiar na klinikę w Warszawie: https://estebelle.com.pl/zabiegi/osocze-bogatoplytkowe Na miejscu mogą Ci zaproponować skuteczne zabiegi na twarz. Osobiście polecam osocze bogatopłytkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach