Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kochamelciéiginé

Hej Gina, piękny skarbie.

Polecane posty

Haj. Odpoczywam przy Detektywach na TVN, jem herbatniki, a zaraz drzemkę sobie strzelę, bo męczący dzień dziś miałam. A u ciebie co tam? 

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Haj. Odpoczywam przy Detektywach na TVN, jem herbatniki, a zaraz drzemkę sobie strzelę, bo męczący dzień dziś miałam. A u ciebie co tam? 

Jeszcze niedawno wyzywała Filipka xD. Pijaczka ma już dziury od picia i zaniki pamięci.

A nic. Ja caly dzień w lesie dzisiaj, mam totalnego lenia. Spałem dzisiaj do 12 i chyba niedlugo znowu ide spać, bo deszczowa pogoda. Nie chce się nigdzie ruszać.

Obejrzalem wczoraj ten film Romana Polanskiego, ktory mi polecilas i podobal mi sie. Niezla ta glowna bohaterka. Pomyslowy film. 

od dawna filmu zadnego nie obejrzalem. Fajnie sobie obejrzeć dobre kino. 

1 minutę temu, Iibedowsky napisał:

Jeszcze niedawno wyzywała Filipka xD. Pijaczka ma już dziury od picia i zaniki pamięci.

Ja tez Gine wyzywalem od pomarszczonych staruszek i tutek.

4 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

To milej drzemki. Ja moze tez się zaraz kimnę, zamkne oczy i poslucham deszczu. Ostatnio codziennie rano tyle ptaszkow cwierkaja na drzewach, ze mi sie odechciewa wychodzic do ludzi. Niektore piękne melodie nadają. Przyjemnie jest się wsłuchać. 

A co Cię tak męczyło?

5 minut temu, kochamelciéiginé napisał:

Ja tez Gine wyzywalem od pomarszczonych staruszek i tutek.

Oboje jesteście glizdami bez honoru 

1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał:

Oboje jesteście glizdami bez honoru 

tutaj mnie kazdy wyzywal oprocz Elci chyba, wiec japa tam, baleronie.

no nic, ja uciekam sobie grać w gierkę. Jak przyjdzie Ci jakiś ciekawy tytul filmu do glowy Gina, to chętnie obejrzę. Te dwa filmy, ktore polecilas, super.

Milego wieczoru i milej drzemki oraz milego odpoczynku zyczę, Gina.

Dobrej nocy. Pa💋💋💋

• Like 1

12 minut temu, kochamelciéiginé napisał:

no nic, ja uciekam sobie grać w gierkę. Jak przyjdzie Ci jakiś ciekawy tytul filmu do glowy Gina, to chętnie obejrzę. Te dwa filmy, ktore polecilas, super.

Milego wieczoru i milej drzemki oraz milego odpoczynku zyczę, Gina.

Dobrej nocy. Pa💋💋💋

Och, uwielbiam ćwierkanie ptaszków. 🎶 Mam pewien tytuł, sama mam zamiar obejrzeć, ale czy dziś czy jutro to jeszcze nie wiem. „Nie czas na łzy” (Boys don’t cry, 1999). 

Och, uwielbiam ćwierkanie ptaszków. 🎶 Mam pewien tytuł, sama mam zamiar obejrzeć, ale czy dziś czy jutro to jeszcze nie wiem. „Nie czas na łzy” (Boys don’t cry, 1999). 

Ja dzisiaj nie obejrzę, bo nie byłem na pływalni, a tam mam szybki internet. Jutro będę to sobie obejrze.

Fajnie sobie obejrzeć film przed spaniem. Może dzięki Tobie polubie filmy. 

No ja też uwielbiam ćwierkanie ptaszków. U mnie ostatnio dużo ich. I to różne gatunki, bo niektóre wydają inne dźwięki. Tak mnie to relaksuje.

Albo jak się ściemnia i ptaki ze soba gadają na drzewach. Te ballady głośno śpiewają, gdy słońce zachodzi. To też mnie rozpieerdala ♥️♥️🌹.

Jutro sobie ściągnę i zobaczę ten film. Dzięki.

11 minut temu, KochamGinę napisał:

Ja dzisiaj nie obejrzę, bo nie byłem na pływalni, a tam mam szybki internet. Jutro będę to sobie obejrze.

Fajnie sobie obejrzeć film przed spaniem. Może dzięki Tobie polubie filmy. 

No ja też uwielbiam ćwierkanie ptaszków. U mnie ostatnio dużo ich. I to różne gatunki, bo niektóre wydają inne dźwięki. Tak mnie to relaksuje.

Albo jak się ściemnia i ptaki ze soba gadają na drzewach. Te ballady głośno śpiewają, gdy słońce zachodzi. To też mnie rozpieerdala ♥️♥️🌹.

Jutro sobie ściągnę i zobaczę ten film. Dzięki.

Polecam Ci aplikację Merlin do identyfikacji ptaszynek na podstawie ich odgłosów. Ja się sporo dowiedziałam o gatunkach, o których nie miałam wcześniej pojęcia, a że są tak blisko. Nie mogę się doczekać wiosny.. 🌿🍃 Nawet takiej wczesnej, gdy wszystko dopiero zaczyna budzić się do życia.

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Polecam Ci aplikację Merlin do identyfikacji ptaszynek na podstawie ich odgłosów. Ja się sporo dowiedziałam o gatunkach, o których nie miałam wcześniej pojęcia, a że są tak blisko. Nie mogę się doczekać wiosny.. 🌿🍃 Nawet takiej wczesnej, gdy wszystko dopiero zaczyna budzić się do życia.

Okej, dziękuję. Zaraz sobie zainstaluje :).

No właśnie nie wiem czy tutaj już wiosna nie nadchodzi, bo miesiąc temu rano tyle ptaków nie słyszałem. Piękna sprawa. Aż się nie chce do ludzi wychodzić mi wtedy. Wolę sobie byc w lesie z ptakami.

Fajnie, że dookoła namiotu mam same drzewa, to pięknie jest. Dużo ptaków naprawdę. To miła odmiana od hałasu samochodów albo gadki ludzi ♥️

Fajnie jest za miastem, gdy 0 ludzi dookoła tylko ptaszki na drzewach.

8 minut temu, KochamGinę napisał:

Okej, dziękuję. Zaraz sobie zainstaluje :).

No właśnie nie wiem czy tutaj już wiosna nie nadchodzi, bo miesiąc temu rano tyle ptaków nie słyszałem. Piękna sprawa. Aż się nie chce do ludzi wychodzić mi wtedy. Wolę sobie byc w lesie z ptakami.

Fajnie, że dookoła namiotu mam same drzewa, to pięknie jest. Dużo ptaków naprawdę. To miła odmiana od hałasu samochodów albo gadki ludzi ♥️

Fajnie jest za miastem, gdy 0 ludzi dookoła tylko ptaszki na drzewach.

A Seven nie mieszka gdzieś niedaleko ciebie? Bo coś chyba wspominała, że również w Wielkiej Brytanii, i że u niej już kwiaty zaczynają kwitnąć. 

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

A Seven nie mieszka gdzieś niedaleko ciebie? Bo coś chyba wspominała, że również w Wielkiej Brytanii, i że u niej już kwiaty zaczynają kwitnąć. 

Seven chyba jest z Londynu to około godzina drogi pociągiem. Kiedyś mnie zapraszała do siebie, żebyśmy pozwiedzali Londyn, ale bilet £35, a ja niestety zmarnowałem swoje życie i jestem przegranym biedakiem bez grosza, no i nie stać mnie na takie wyjazdy, niestety. Bo byśmy pozwiedzali sobie Camden np. I pochodzili kanałem.

Edytowano przez KochamGinę

8 minut temu, KochamGinę napisał:

Seven chyba jest z Londynu to około godzina drogi pociągiem. Kiedyś mnie zapraszała do siebie, żebyśmy pozwiedzali Londyn, ale bilet £35, a ja niestety zmarnowałem swoje życie i jestem przegranym biedakiem bez grosza, no i nie stać mnie na takie wyjazdy, niestety. Bo byśmy pozwiedzali sobie Camden np. I pochodzili kanałem.

Nie myślałeś podjąć jakiejś pracy? Zawsze to będzie parę groszy choćby na takie fanaberie jak bilet za 35 funtów. Niby nic, ale jednak coś.

Nie myślałeś podjąć jakiejś pracy? Zawsze to będzie parę groszy choćby na takie fanaberie jak bilet za 35 funtów. Niby nic, ale jednak coś.

Niestety z moim stanem psychicznym, depresją cienko to widzę. Nie lubię wychodzić do ludzi, do tego jestem bezdomny.

Tutaj w lesie wśród ćwierkających ptaszków mi dobrze. W Londynie mógłby mnie jakiś goowniak zadźgać nożem. Czuję się zestresowany wśród ludzi. Za to w lesie wśród ćwierkających ptaszków jestem odprężony i relaks. Seven zawsze może przyjechać do mnie.

Poza tym niedługo lecę do Polski, i będę mieszkał z babciami. Nie chcesz wpaść w odwiedziny? 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować