Patryk20 4 Napisano 4 godziny temu Też się z tym spotykaliście na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 109 Napisano 3 godziny temu Nie, mi nikt nie blokuje skrzynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 4 Napisano 3 godziny temu Nawet nie mogę zobaczyć wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 109 Napisano 3 godziny temu I już ich nie zobaczysz chyba, że masz powiadomienia na mailu i tam możesz przeczytać. Skrzynkę można odblokować, ale to nie ma sensu bo i tak zaraz zostanie zablokowana. Taki mamy klimat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 4 Napisano 3 godziny temu Hmm. Rozumiem. Czyli nowe konto? Nie mam zamiaru tego robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 109 Napisano 3 godziny temu Na nowym też zablokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Na nowym też zablokują. Jestem na czarnej liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 109 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Jestem na czarnej liście Nie chce niszczyć Twego poczucia wyjątkowości, ale blokują wszystkim jak leci. Nawet na zablokowane ślą kolejne wiadomości blokujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 4 Napisano 3 godziny temu Poprawiłaś mi nastrój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 182 Napisano 3 godziny temu Siemanowice Śląskie! Po raz kolejny podam sposób na odzyskanie swojej zablokowanej skrzynki! Na laptopie/komputerze osobistym, w prawym górnym rogu ekranu, (tam gdzie emotikonka twojego konta), klikasz i zawieszasz kursor na opcji "wyloguj" = teraz prawym przyciskiem myszy rozwijasz menu kontekstowe i klikasz na "kopiuj adres odnośnika" To co się skopiowało wklejasz do jakiegoś notatnika i teraz najważnejsze będą te numerki wszystkie po znaku "=" je musisz wszystkie zachować, resztę kasujesz. Numerki z punktu 2 łączysz z tym adresem w jedną całość bez spacji https://f.kafeteria.pl/index.php?app=core&module=messaging&controller=messenger&do=emptyFolder&folder=myconvo&csrfKey= Wszystko to połączone kopiujesz do paska adresowego w przeglądarce i klikasz enter Tadam, skrzynka odblokowana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 24 Napisano 2 godziny temu Usługa odblokowania skrzynki za 100 euro promka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 26 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: Siemanowice Siemianowice więc sie mia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 182 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Siemianowice więc sie mia Witano-Zdrój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 506 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Patryk20 napisał: Też się z tym spotykaliście na forum? Pisałeś do mnie? Też mam zablokowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach