Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa donuty pączek tak

Najpierw kawa a potem idę po pączki

Polecane posty

Jutro faktycznie tłusty, ale ty masz codziennie pączki także tobie to różnicy nie zrobi 😉

🍩     🍩      🍩

Edytowano przez +RC+

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja swietuje od dzisiaj długi weekend 

Pamiętam, że niektórzy angole to mieli zwyczaj od czwartku świętować weekendy, ale widzę nowy rekord 😆 

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Pamiętam, że niektórzy angole to mieli zwyczaj od czwartku świętować weekendy, ale widzę nowy rekord 😆 

Dobrze zarabiam to mogę 

Dzisiaj zdałem sobie sprawę że dzięki tymi grami mogę zacząć oszczędności na emeryturę 

Technicznie powinni co miesiąc kupić przynajmniej 1 płytę 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Dobrze zarabiam to mogę 

Dzisiaj zdałem sobie sprawę że dzięki tymi grami mogę zacząć oszczędności na emeryturę 

Technicznie powinni co miesiąc kupić przynajmniej 1 płytę 

No jak tak już biznes idzie, to zaraz roleksy będziesz kupować jak Testo w 2011 😆 

Edytowano przez +RC+

2 minuty temu, +RC+ napisał:

No jak tak już biznes idzie, to zaraz roleksy będziesz kupować jak Testo w 2011 😆 

No odkąd zacząłem w marcu 2025 nie miałem miesiąca bez sprzedaży a to znaczy że zamiast się kredytowac mogę coś innego z tym robić 

Ogólnie moje statystyki som potężne miesiąc pracy warty 12 000 realnej gotówki i 60 000 wartości a miesiąc samych inpostu czyli nic nie robienie średnio więcej niż 1000 a średnia sprzedaży płyty 236zl 

15 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Tylko nie wiem ile tych ...cow kupić czy 2x 24

Czy 12 12 12

Ja dla siebie biorę pięć pączków, ale takich już dobrych, droższych. Bo duupa tyje, a trzeba to spalić, wybiegać być fit, a nie klucha 😉

Ja dla siebie biorę pięć pączków, ale takich już dobrych, droższych. Bo duupa tyje, a trzeba to spalić, wybiegać być fit, a nie klucha 😉

3-5 dobrych to ja zawsze biorę będąc w hipermarket a teraz święto to trzeba nakupic ...cow z pudrem

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Kiedyś chciałem zobaczyć mgs delta na 200" 16;9 teraz bym chciał dead strending 190" 21:9 myślę że ultra panorama z mini komody wyglądała by kozacko

Ai mówi że mogę sobie kupić przedluzki 20cm ac dsub i mieć dwa setupy odlanczac szybko 19" zamiast mieć z boku 🤔

Po bokach to fajnie by było ps6 i coś drugiego np mini pcta rtx 5070

9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ai mówi że mogę sobie kupić przedluzki 20cm ac dsub i mieć dwa setupy odlanczac szybko 19" zamiast mieć z boku 🤔

Jasne, że można, bo przez samo bawienie się kablami i odsuwanie sprzętu często się odechciewa, a jak się ma wszystko na wyciągnięcie ręki to jest komfort. Dlatego w TV CRT w USA wejscia RGB były zawsze na froncie, łatwość w podłączeniu konsol np.

33 minuty temu, +RC+ napisał:

Mnie takie rzeczy nie obchodzą mam 3 zegarki męskie w kuferku póki co dwa od mamy i jeden sony 

Jasne, że można, bo przez samo bawienie się kablami i odsuwanie sprzętu często się odechciewa, a jak się ma wszystko na wyciągnięcie ręki to jest komfort. Dlatego w TV CRT w USA wejscia RGB były zawsze na froncie, łatwość w podłączeniu konsol np.

Wiem dlatego ustawiłem sobie tak żeby nie zaslanialy obrazu ale przez to nie używam setup ps1 bo mi się nie chce 

Nie przepadam za pączkami z hipermarket, bo to sztuczny smak i sam cukier.

za to w Polsce u babci zjem sobie domowe pączki z powidlami sliwkowymi, tez wlasnej roboty. Ale się nawpieerdalam.

A ty zryj jakies goowno dla biedy.

26 minut temu, KochamGinę napisał:

Nie przepadam za pączkami z hipermarket, bo to sztuczny smak i sam cukier.

za to w Polsce u babci zjem sobie domowe pączki z powidlami sliwkowymi, tez wlasnej roboty. Ale się nawpieerdalam.

A ty zryj jakies goowno dla biedy.

238 kalorii 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować