Barnaba 234 10 Napisano środa o 11:24 Mama z ojczymem kupili auto, mimo tego że nie mają uprawnień. Matula auto wzieła na siebie . Doszło do zrobienia samochodu , awaria . A ja mam się dołożyć do nie swojego auta . Z jakiej okazji , gdy ja miałem swoje , to ani złamanego grosza nie dołożyła by w moim coś zrobić . A też woziłem ich w ich sprawach , dziś nic od siebie , ale od kogoś dużo. Chciała auto i ma auto , po co komuś samochód jak się nie ma uprawnień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 12 Napisano czwartek o 21:12 Nie mają prawka i kupili samochód? To niezły pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 10 Napisano czwartek o 22:30 1 godzinę temu, Fate napisał: Nie mają prawka i kupili samochód? To niezły pomysł. Wiesz , nie musi mieć osoba prawka , by wziąć na siebie auto . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 12 Napisano piątek o 06:47 8 godzin temu, Barnaba 234 napisał: Wiesz , nie musi mieć osoba prawka , by wziąć na siebie auto . Co ty nie powiesz. To po co im samochód, ty ich będziesz wszędzie woził.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 10 Napisano piątek o 22:48 15 godzin temu, Fate napisał: Co ty nie powiesz. To po co im samochód, ty ich będziesz wszędzie woził.. Nie wiem , myślę że to było spowodowane tym , że ja się ociągam z kupnem auta . Ale to moja prywatna sprawa , szukają korzyści. W postaci że bd ich woził na ich potrzeby . No śmiesznie to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 10 Napisano piątek o 22:50 Mama robi prawko , a jej to nie idzie , jeszcze trzeba zdać egzamin . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach