pedryl 7 Napisano 7 godzin temu (edytowany) nie mój https://wykop.pl/cdn/c3201142/f2a9de95e5f1122e8248d1361b3acf610d8cef959d6386c950b923e283964e41.png?author=kanarex&auth=041500747a3fa93a029ac8a0ea16c533 Edytowano 7 godzin temu przez pedryl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 188 Napisano 7 godzin temu No elegansio sobie KDE zrobił. Uptime 15 ponad dni... Windows by się zeesrał bez restartu po tygodniu hahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu A ten ryj srynika to w ramach uwielbienia do niego? Bo jeśli myślisz że wyglądasz lepiej to porzuc nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, +RC+ napisał: No elegansio sobie KDE zrobił. Uptime 15 ponad dni... Windows by się zeesrał bez restartu po tygodniu hahaha. Pisał że to Mint więc chyba Cinnamon nie kde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: A ten ryj srynika to w ramach uwielbienia do niego? Bo jeśli myślisz że wyglądasz lepiej to porzuc nadzieje Dla ciebie żebyś się jeszcze bardziej w nim zakochała. Pisałaś sama że jestem podobny do pewnego przystojnego aktora a ten aktor wygląda lepiej od srynika, więc ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pedryl napisał: Dla ciebie żebyś się jeszcze bardziej w nim zakochała. Pisałaś sama że jestem podobny do pewnego przystojnego aktora a ten aktor wygląda lepiej od srynika, więc ja też Już bardziej się nie da bynajmiej. Znowu bocisz jak te 2 wiedzmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 188 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, pedryl napisał: Pisał że to Mint więc chyba Cinnamon nie kde No to zakosił niektóre ikonki na desktopie z Plasmy. Ale w sumie jak się przyjrzeć to systemowe ikony pozostały z Minta, jak ikonka aktualizacji. Edytowano 7 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach