Spaghetti... 535 Napisano 11 godzin temu (edytowany) To gramy tutaj ... Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Sam syfu nie słuchasz ale ludziom będziesz wciskał? Jak narazie to Wy syfem hejcicie w moim temacie Nie zmuszam nikogo a już na pewno nie Ciebie do niczego. Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 11 godzin temu Nie wiem czego Ty ode mnie chcesz kobieto, ale idż z Bogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 11 godzin temu Brałaś coś czy co Ci jest? Nie zaczepiam Cię i nie uwalam tekstami, więc daj mi spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 11 godzin temu No i osrajpampers został skutecznie wyeksterminowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ketrel Współczuje i zdrowia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Teraz? Nie kpij. Ty życzysz mi żle nie ja Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 10 godzin temu Gramy nie gadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 10 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 10 godzin temu Ach tak.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Mgnienie napisał: Ach tak.. A Ty to kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A Ty to kto ? Incognito człek po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mgnienie napisał: Incognito człek po prostu Nie ma tu takich kobietko, ale ok gramy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie ma tu takich kobietko, ale ok gramy Gramy Że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Mgnienie napisał: Gramy Że Spoko Więc to masz na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 9 godzin temu Nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 9 godzin temu Ech 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Mgnienie napisał: Nie wiesz. To mi powiedz. Wróżbitą nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Iskrom znudziło się więc przyszla znowu prawic kazania na ambonie Madzi kochana Musiałaś mi kużwa zepsuć niespodziankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Żegnaj Zapłacisz mi za to Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Jesteś zigolo? Może Ci wsadze dychę za majtki jak mi zrobisz taniec trombalski Jesteś nie tylko złośliwa, ale wyjątkowo podła sucz Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Owszem. Nic innego nie przewiduję dla rybików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Wolę pisać. Gadać z toba też nie chce. Bo i nie ma o czym. To się nie wtrącaj w moje tematy i rozmowy. Proszę Cię o to ? Sama zaczepiasz, wyzywasz i jeszcze masz pretensje idjotko. Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 8 godzin temu To gramy dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 8 godzin temu Wolę widoki wyżej Okropny serial, ale przekaz nieludzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, pedryl napisał: Kudłacz co sie dzieje z Magdą Salową Sam chciałbym wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, pedryl napisał: Podobno jest w psychiatryku mam nadzieję że to prawda o nic jej się nie stało złego Co Ty pjerdolisz za farmazony, jest na uropie i ma wywalone na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, pedryl napisał: Ona co tydzień ma urlop tylko niestety to są kłamstwa Słuchaj, jak coś masz do niej to wal prywatę nie do mnie takie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pedryl napisał: Na prywate to wolałbym do Szynszyli Szynszyli tutaj nie ma i raczej nie wróci, także możesz pomarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, pedryl napisał: Wstydzi się tego że dała ci ciiipki Szyszka jest niezależną kobietą, a Ty prawiczkiem Chcesz być kimś opórcz hejtu w naszym kierunku, to weż się za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach