Zozo 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) https://imgbox.com/faTWkv7E Edytowano 8 godzin temu przez Zozo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 8 godzin temu Coś mi Świta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 8 godzin temu Ale ta cola była syfiasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 8 godzin temu Piwko Jasne Pełne za 99 gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 8 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Zozo napisał: Piwko Jasne Pełne za 99 gr To tam kradłeś batony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smakosz z Chojnic 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pedryl napisał: To tam kradłeś batony Nie ukradłem żadnego batona, natomiast ty ukradłeś mi Oszeczkę za co skurrrwielu odpowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zozo 3 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, pedryl napisał: To tam kradłeś batony Nie jestem tobą menelu żeby okradać ludzi jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach