mr_Kumpir 201 Napisano 3 godziny temu Już 3 babka przyniosła mi pączka każdy inny czuje sie jak w urzędzie jakimś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 201 Napisano 3 godziny temu wam też urzędy kojarzą sie z pączkami ciastami kawa i plotami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) No. Z korpo też. Ja już przedawkowałam cukier wczoraj Edytowano 3 godziny temu przez IjoIjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 2 godziny temu Ej a lubicie jakieś beznadziejne rapsy zamiast rocka? Mi przez to miejsce rap kojarzy się już z zenkami bekajacymi po kiełbasie czającymi się na dzifki chociaż rapsy też bywajom niezle ale nie obecne blehhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 193 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: wam też urzędy kojarzą sie z pączkami ciastami kawa i plotami ? No, z kawusiami i wrednymi biurwami. Jadłem rafaello pączka rano... jakie to dobre było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 193 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, IjoIjo napisał: Ej a lubicie jakieś beznadziejne rapsy zamiast rocka? Mi przez to miejsce rap kojarzy się już z zenkami bekajacymi po kiełbasie czającymi się na dzifki chociaż rapsy też bywajom niezle ale nie obecne blehhhh Ja byłem zawsze z tych od rock'a i metalu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 2 godziny temu No, po tobie widać że swój chłop nawet jak z religio trochę swirujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 201 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Łyska z pokładu Idy napisał: pedał gdzie pracujesz w urzędzie albo w korpo jak sam widzisz xD tam gdzie dajo pączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 111 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tak! A komuś się tak nie kojarzą? Zjadłam juz dziś 3 pączki, jak kolega przyniósł tego 3 to się go pytam kiedy ja się będę odchudzać? A on że mogę się cały czas odchudzać ale lepiej żebym zjadła tego pączka, bo jak schudnę to stracę cel, a dobrze mieć jakieś cele w życiu. Edytowano 2 godziny temu przez taka_pokraka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 201 Napisano 2 godziny temu zawsze mozesz stad wyjsc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 2 godziny temu A nie sesraj się tam nikt tu nie pisze na siłę albo żeby zadowolić sebiksow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 201 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sayonara Boy napisał: Zamknij mordę sayinara czyli do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 2 godziny temu wy siedzicie w pracy, a ja bede sobie zaraz leżal w saunie parowej i poszedłbym sobie do jacuzzi XD Dzisiaj spa chyba cały dzień. Miłego kołchozu, ja uciekam sie odmłodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 2 godziny temu Lepiej jak paczki donoszą niż donosy na towarzyszy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Lepiej pączkami niż tryplem na języku od tutki, jak ty Ja nie wiem czy to krasnal czy byczy, nie rozpoznaje tych sebiksow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 201 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, kochamelcie12 napisał: wy siedzicie w pracy, a ja bede sobie zaraz leżal w saunie parowej i poszedłbym sobie do jacuzzi XD Dzisiaj spa chyba cały dzień. Miłego kołchozu, ja uciekam sie odmłodzić. dziekuje xd i tak jestem mlodszy od ciebie wiec nie musze sie odmladzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 111 Napisano 2 godziny temu Może i w kołchozie siedzę ale za to w najweselszym baraku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 33 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, IjoIjo napisał: No. Z korpo też. Ja już przedawkowałam cukier wczoraj Ja tesz ale dzisiaj jusz się dobrze czuje i zaraz zjem jednego do kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: wyzywanie od gejòw kojarzy mi siē z bezrobotnymi żulami pod 40 z zadòpia podobno 20 czy 40 lat temu to kogos ruszalo xD Pedau psduała zawsze zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 1 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, +RC+ napisał: A propos rudości, to jeszcze dziś po 15 może wpaść tu twoja fota Grozisz mi????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 9 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: wam też urzędy kojarzą sie z pączkami ciastami kawa i plotami ? Mi z absurdami. Nie wiem jak wygląda praca w urzędzie od wewnątrz. Natomiast jak czasem podsłuchiwałem u nas w biurze to panie głównie narzekały na mężów i dzieci. I szefów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 9 Napisano 1 godzinę temu Nie zjadłem żadnego papączka. Glupota. Może to ma sens, jezeli ktoś będzie przestrzegał postu katolickiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 201 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Doktor ZG napisał: Mi z absurdami. Nie wiem jak wygląda praca w urzędzie od wewnątrz. Natomiast jak czasem podsłuchiwałem u nas w biurze to panie głównie narzekały na mężów i dzieci. I szefów nom i te wieczne problemy z dópy i brak kreatywności raz potrzebowałem dokument na cito to musiałem iść do naczelnika i się dało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 82 Napisano 1 godzinę temu Nie potrzebuje święta żeby zjeść pączka jem wtedy kiedy mam ochote, a nie według kalendarzowych wskazówek. Dzisiaj wybitnie nie mam ochoty na pączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 111 Napisano 1 godzinę temu Uwielbiam wszelkie święta i obchodzę wszelkie możliwe okazje do mniej lub bardziej wystawnego świętowania, tzn wszystkie, które da się obchodzić na wesoło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 82 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Uwielbiam wszelkie święta i obchodzę wszelkie możliwe okazje do mniej lub bardziej wystawnego świętowania, tzn wszystkie, które da się obchodzić na wesoło. A ja nie potrzebuje swiąt do świętowania i wesołości, jesli chodzi o wesołość to mam święta bezterminowe. Edytowano 1 godzinę temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 111 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: A ja nie potrzebuje swiąt do świętowania i wesołości, jesli chodzi o wesołość to mam święta bezterminowe. To wiadomo, ale święta to takie imprezy tematyczne. Tak jak można iść na zwykłą dyskotekę albo na Disco w stylu lat 80 takie rzeczy po prostu trzeba lubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 2 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Nie potrzebuje święta żeby zjeść pączka jem wtedy kiedy mam ochote, a nie według kalendarzowych wskazówek. Dzisiaj wybitnie nie mam ochoty na pączki. Nikt nie potrzebuje raczej, ludzie kupują bo wszędzie są promocje i wyjątkowo duża dostępność wszystkich smaków itd. Ot cała filozofia, dzbanico xD Też robię zapasy wtedy, bo się zwyczajnie opyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 1 godzinę temu Draka pokraka sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 201 Napisano 1 godzinę temu nie kupuje paczkow ale jak dali domowe to zjadlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach