rozowasmerfetka 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Typ 12 lat młodszy. Mamy swoje ig. Ja napisałam pierwsza i od tego czasu cisza. Ma 20+. Poznaliśmy sie na żywo na evencie. Raczej spokojny. Napisać z zaproszeniem gdzieś wyjść? Czy będzie przypał skoro sam nie wykazuje zainteresowania. Ogl tylko storki. Więc chyba sie nie podobam? Zapro na ig wysłałam jeszcze na evencie. On dodał już po, z domu i wysłał mi. W sumie mógł od razu olać. Edytowano 7 godzin temu przez rozowasmerfetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 12 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nie mart się. Zapal se jointa. Edytowano 6 godzin temu przez Fate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozowasmerfetka 2 Napisano 6 godzin temu Nie pale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, rozowasmerfetka napisał: Nie pale To napisz zwyczajnie do niego i się dowiesz, jak wygląda sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 6 godzin temu Co w nim fajnego. Lubisz że by się dawał ustawić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 57 Napisano 6 godzin temu Sam musi chcieć. Nic na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozowasmerfetka 2 Napisano 6 godzin temu Żadne ustawić. Słodziak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozowasmerfetka 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Sam musi chcieć. Nic na siłę. Nawet nwm czy w ogóle miał dziewczyne. Teraz napewno nie ma, nie widziałam żeby kogoś tam podrywał. Nawet specjalnie tindera ściągnełam, ale go nie ma. Jakby chciał to by sie sam odezwał co nie? Może mu sie nie podobam, a może za stara jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozowasmerfetka 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Właściwie to glównie kolegów ma tylko w znajomych, na evencie też tylko z kolegami. Ale ciepły nie jest. Chociaż dziwne w tym wieku, żeby nikogo nie miał i nie szukał. Przecież wy wtedy nieźle nabuzowani chodzicie czy nie? Nie jest też jakiś nieśmiały tylko normalny, więc to nie to. Edytowano 6 godzin temu przez rozowasmerfetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, rozowasmerfetka napisał: Może mu sie nie podobam, a może za stara jestem. pewnie poniekąd tak ale myślę, że nie chodzi o wygląd (że stara) pewnie bardziej rozkminia co on Tobie może dać pewnie gość jest studentem albo ledwie zaczął karierę, a Ty masz pewnie wszystko poukładane oczywiście możesz tez mu się nie podobać (tak po prostu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 57 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, rozowasmerfetka napisał: Nawet nwm czy w ogóle miał dziewczyne. Teraz napewno nie ma, nie widziałam żeby kogoś tam podrywał. Nawet specjalnie tindera ściągnełam, ale go nie ma. Jakby chciał to by sie sam odezwał co nie? Może mu sie nie podobam, a może za stara jestem. Dopiero doczytalam, że już do niego napisałaś pierwsza, a on to olał. Odpuść tym bardziej, nie poniżaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 4 godziny temu Nie da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Zapytaj Elci, Elcia wie jak xD Elcia sobie wyrwala mlodszego. Edytowano 4 godziny temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozowasmerfetka 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jak znajde te Elcie? Mało tu bywam i sie nie znam. No nwm czy olał. Chciałam przejść na inny komunikator to powiedział jasne daj nr i do mnie napisał (ale to w trakcie tej samej rozmowy) tam popisalim i od tego czasu cisza. A to już 2 tyg Edytowano 4 godziny temu przez rozowasmerfetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach