WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Smażę kotlety pachnie miensnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 4 godziny temu Smasznego szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) kotlety z płodów Edytowano 4 godziny temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Dzienki libedowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu a jakie kotlety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Mjelone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu z wieprzowiny? to nie po bożemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu ja bym sie pouczyl jak tworzyc swoje gierki zazdroszcze facetom, ktorzy umieja programowac i pisza sami silniki do gier a potem gry, np. mmorpg i ludzie graja, a oni sa adminami i na wlasnych serwerach, ahh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, kochamelcie12 napisał: z wieprzowiny? to nie po bożemu. Tak. I piątek dzis. I co tera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu nic. ja mam uraz do wieprzowiny, bo kiedys po paru kęsach schaba albo mielonego zaraz do kibla lecialem rzygać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Moje są dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 4 godziny temu Kroisz pierś z kurczaka w kostkę, wrzucasz do blendera, jajko całe, przyprawa do kurczaka, sól, pieprz i blendujesz... Potem kroisz ser żółty kwadraciki małe... Ze zblendowanej masy formujesz kotlety jak na mielone, do środka ser i w bułkę tartą... smażysz na patelni... Niepozorne, a pycha! W środku pięknie roztopiony się ser, polecam Hochland tostowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu no moze, a w sosie czy smazone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Smazone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu z pieczarkami albo z grzybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Moje są dobre Tesz mi dobre mielone wychodzily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 2 godziny temu i jak tam mielone udaly sie? ja wolalbym sobie salatke dobra zjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach