WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 1 godzinę temu Smażę kotlety pachnie miensnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 14 Napisano 1 godzinę temu Smasznego szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) kotlety z płodów Edytowano 1 godzinę temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 1 godzinę temu Dzienki libedowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu a jakie kotlety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 1 godzinę temu Mjelone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu z wieprzowiny? to nie po bożemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu ja bym sie pouczyl jak tworzyc swoje gierki zazdroszcze facetom, ktorzy umieja programowac i pisza sami silniki do gier a potem gry, np. mmorpg i ludzie graja, a oni sa adminami i na wlasnych serwerach, ahh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kochamelcie12 napisał: z wieprzowiny? to nie po bożemu. Tak. I piątek dzis. I co tera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu nic. ja mam uraz do wieprzowiny, bo kiedys po paru kęsach schaba albo mielonego zaraz do kibla lecialem rzygać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 1 godzinę temu Moje są dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 196 Napisano 1 godzinę temu Kroisz pierś z kurczaka w kostkę, wrzucasz do blendera, jajko całe, przyprawa do kurczaka, sól, pieprz i blendujesz... Potem kroisz ser żółty kwadraciki małe... Ze zblendowanej masy formujesz kotlety jak na mielone, do środka ser i w bułkę tartą... smażysz na patelni... Niepozorne, a pycha! W środku pięknie roztopiony się ser, polecam Hochland tostowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu no moze, a w sosie czy smazone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 1 godzinę temu Smazone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 55 minut temu z pieczarkami albo z grzybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach