Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kontospecjalnedlasiebie

Płaska decha spędza walentynki na forum

Polecane posty

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Mam coś lepszego niż telefon ipad pro 13 m1 jest jak 4x większy iPhone 16 pro ogarnij to i używam sobie wygodnie codziennie telefon o wielkości kartki a4. Gdzie tu racjonalizacja? 

Taka racjonalizacja, że sobie go kupileś a potem oszczędzałeś na spuszczaniu kupy. Wielkie ogarnięcie rzeczywiście 🙂

Żyj sobie jak chcesz, ale nie wmawiaj ludziom że telefon jest niepotrzebny, kobieta jest niepotrzebna bo ciebie nie stać. Resztę świata stać.

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Dla mnie telefony właśnie som do bani jak małe telewizory za mały ekran do wygranej akcji w czymkolwiek, potrzebne czasem na zewnątrz by coś sprawdzić i zmieścić do kieszeni ale tablety dawno je niszczom w wygodzie użytkownika w domu. 

Większość ludzi wychodzi codziennie z domu a telefon jest centrum komunikacji, włącznie z inteligentnymi gniazdkami, robotami odkurzającymi, sterowaniem ledami i jeszcze mnóstwem rzeczy, które nie zawitają prędko do twojego milionerskiego mieszkanka 🙂

Edytowano przez Śliwka z Grójca

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Taka racjonalizacja, że sobie go kupileś a potem oszczędzałeś na spuszczaniu kupy. Wielkie ogarnięcie rzeczywiście 🙂

Żyj sobie jak chcesz, ale nie wmawiaj ludziom że telefon jest niepotrzebny, kobieta jest niepotrzebna bo ciebie nie stać. Resztę świata stać.

Mam telefon najlepszy na świecie z 4x większym ekranem i mam jego ekonomicznom wersję na zewnątrz (tesz 128gb 8gb) mi taki konplet wystarczy. Wszystko działa. 

• Haha 1

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Większość ludzi wychodzi codziennie z domu a telefon jest centrum komunikacji, włącznie z inteligentnymi gniazdkami, robotami odkurzającymi, sterowaniem ledami i jeszcze mnóstwem rzeczy, które bie zawitają prędko do twojego milionerskiego mieszkanka 🙂

A tu się mylisz bo odkurzacz mi doradza ciotka taki, w końcu się ugne. Ledy za tv jusz mam w ulubionych na tiktoku na celowniku. Wszystko w swoim czasie. 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Większość ludzi wychodzi codziennie z domu a

Bo muszom zasuwac do pracy. Jakbym był poza domem codziennie 10h z dojazdami to tesz bym wolał pelnom moc ipada pro 13 mieć przy sobie czyli minimum iPhone 16 pro ale nie muszę. 

7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

A tu się mylisz bo odkurzacz mi doradza ciotka taki, w końcu się ugne. Ledy za tv jusz mam w ulubionych na tiktoku na celowniku. Wszystko w swoim czasie. 

No tak, ty nie wychodzisz z domu to odkurzacz możesz odpalić z pceta. No dobra leżaczku, powodzenia w dalszym unikaniu ludzi i nowszych technologii które nie są kompami za pół darmo sprzed lat. Nic innego nie warto 🙂

Edytowano przez Śliwka z Grójca

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

No tak, ty nie wychodzisz z domu to odkurzacz możesz odpalić z pceta. No dobra leżaczku, powodzenia w dalszym unikaniu ludzi i nowszych technologii które nie są kompami za pół darmo sprzed lat. Nic innego nie warto 🙂

Przecież ja mam najnowsze wszystko i jusz wszystko co mi potrzebne 

Wyjdzie ps6 to kupie a xbox i steam maszine majom byc pcetami to se chyba daruje 

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Miłość śliwki do leżaka kwitnie. Po zniknięciu Widmo szybko znalazła sobie obiekt zastępczy. 🫧 

Ma ułamek racji nowsze modele telefonów apple czy kart graficznych wprowadzajom np więcej ramu zamiast 8 to 12 tylko że ograniczenie aplikacji to i tak 5gb więc jedynie więcej można na raz w pojedynczej i tak nie ma różnicy pomiędzy 

Albo karta graficzna czy m4 zamiast m1 wprowadza 60fps zamiast 30 tylko że ja mogę sobie włączyć dlss4.5 i tesz będę miał 60fps 

Lepszy aparat fotograficzny w telefonie tylko że ja oprócz tego ipada pro 13 mam tesz normalne dwa aparaty fotograficzne profesjonalny i małpka więc jeśli chce mieć lepszom jakość to mogę zrobić takom co położy wszystko apple na łopatki. 

Najlepszy samsung telefon ma zoom optyczny x10 i cyfrowy x100 a ja mam w aparacie x50 optyczny. 

Ogólnie co potrzebne to jakieś wersję rzeczywistości mam wystarczającom, chyba jom boli że nie wymieniam rtv co roku wszystko tracąc pieniądze by być na topie tylko że kupuje mądrze i mam na lata...

14 minut temu, Shameless AngeR napisał:

Miłość śliwki do leżaka kwitnie. Po zniknięciu Widmo szybko znalazła sobie obiekt zastępczy. 🫧 

Genia jaka zazdrosna o leżaka 😮

Zmiany som kosmetyczne zazwyczaj jak ps5 a ps5 pro 

Na ps5 można tryb jakości 30fps 4k rt albo tryb wydajnosci 60fps 2k minimum 

A na pro niektóre gry majom to połączone ale ja nie jestem maniakiem 60fps a zawsze jak chce to mogę włączyć tracąc trochę jakości graficznej i tak samo jest na komputerze 

Moja karta graficzna jusz obecnie w sklepach po tysiąc złotych minimum mi się udało kupić za połowę ceny w ostatnim momencie 

Grafika komputerowa jest taka sama co na karcie graficznej za 3 czy 16tys jedynie 30fps mam w 5760x1080p zamiast 60 czy 90 ale jak se włączę technologii dlss4.5 to tesz mam 50-60fps i po co wydawać pieniądze na coś lepszego póki co 

Ja mam takie zaległości w grach i taki dostęp do guer obecnie praktycznie nieograniczony że narzekam bardziej na brak czasu bo nie mogę sobie tak rok usiąść i przejść 24 gry bo muszę robić biznes plan allegro i giełdzie pod koniec roku powinien być dolek przynajmniej krypto 

47 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

kobieta jest niepotrzebna bo ciebie nie stać. Resztę świata stać.

Kobieta powinna być wsparciem obecnie to przypomina układ finansowy a gdy się robiom problemy to zwija interes a w takim układzie facetowi się to nie opłaca 

Sex można kupić za 200 chociaż ja nie polecam jedna obliczyla że gdyby to wrzucać co tydzień w spx to po 20 latach będzie 600tysięcy 

Katering i sprzątanie można kupić 

Dzieci obecnie to zazwyczaj zabezpieczenie się samicy a nie żaden owoc miłości, hak na alimenty i nie wyladowanie na ulicy. 

Więc tak obecna kobieta jest do niczego nie potrzeba samcowi jakiego szuka czyli np pracującego którego stać na wyżej wymienione rzeczy bez problemu. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się