NieTakiKróliczekZły 0 Napisano 5 godzin temu Donieś mi jeszcze jedną butlę, bo się rozkręciłam. czystej, takiej, jaką lubię ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły 0 Napisano 5 godzin temu Tylko się pospiesz, bo prohibicja. Masz 3 minuty. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu Obrzydliwa hipokrytka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Shameless AngeR napisał: Obrzydliwa hipokrytka. To twoje konto, szloro? Fajnie jest robić z siebie aż taką idiõtkę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: To twoje konto, szloro? Fajnie jest robić z siebie aż taką idiõtkę? Grzeczniej, Boryno z cycami po pas. myślisz, że nie mam ciekawszych rzeczy do roboty? Ciastolina ugnieciona? Mąż zdradzony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 86 Napisano 3 godziny temu przyłączył bym się do rozmowy ale żaden z zaproponowanych tematów nie jest mi bliski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abuzywna szlora 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Ciastolina ugnieciona? Mąż zdradzony? Ciekawe wyobrażenie mężatek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 15 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: To twoje konto, szloro? Fajnie jest robić z siebie aż taką idiõtkę? Dawno nie widziałem żeby ktoś tak rżnął glupa xD łyso wam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Grzeczniej, Boryno z cycami po pas. myślisz, że nie mam ciekawszych rzeczy do roboty? Ciastolina ugnieciona? Mąż zdradzony? Myślę, że nie masz, bo bycie groźną i wulgarną woźną to cel twojej egzystencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Dawno nie widziałem żeby ktoś tak rżnął glupa xD łyso wam? Himalaje głupoty i skrwsnstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 15 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Shameless AngeR napisał: Grzeczniej, Boryno z cycami po pas. myślisz, że nie mam ciekawszych rzeczy do roboty? Ciastolina ugnieciona? Mąż zdradzony? Miejmy nadzieję że kiedyś ujrzymy twoje ekhem.. 'piekno ' i jakoś przeżyjemy ten widok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 15 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mówiłem że to jest Poka2 Poziom kompromitowania się nawet gorszy niż poka czego dowodem są takie tematy jak ten albo niesławne alko-posty Edytowano 3 godziny temu przez Łysa z brazzers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Myślę, że nie masz, bo bycie groźną i wulgarną woźną to cel twojej egzystencji. Nie lubię być niemiła, ale ty jesteś po prostu sukowata, i nie da się z tobą inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Mówiłem że to jest Poka2 Poziom kompromitowania się nawet gorszy niż pokaż czego dowodem są takie tematy jak ten albo niesławne alko-posty Nie porównuj mnie do tej prostaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 302 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Nie lubię być niemiła, ale ty jesteś po prostu sukowata, i nie da się z tobą inaczej. Nie rozsmieszaj wieśniaro, bo każdego tutaj obrażasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie rozsmieszaj wieśniaro, bo każdego tutaj obrażasz. Nosz kuuu... Biedna pokusia też nie chciała ale musiała pluc jadem na wszystkich wokół. Śmiechu warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Nie porównuj mnie do tej prostaczki. Już ci do niej naprawdę niedaleko. Przemyśl to pisząc kolejny raz o fekalinie na mordzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie rozsmieszaj wieśniaro, bo każdego tutaj obrażasz. Napisał bezrobotny alkoholik, który cytuje „chce zdechnąć”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 302 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Nosz kuuu... Biedna pokusia też nie chciała ale musiała pluc jadem na wszystkich wokół. Śmiechu warte Dorosła baba i teksty cyce po pas jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 302 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Napisał bezrobotny alkoholik, który cytuje „chce zdechnąć”. To nie ja wale tatrę o 8 rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Dorosła baba i teksty cyce po pas jprdl Ja to widzę tak, że salowa ją dopadła, nakłuła i zainfekowała swoim wirusowym programem bota-thebila. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
british sharks 2 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: To twoje konto, szloro? Fajnie jest robić z siebie aż taką idiõtkę? Obawiam się, że Gina jest niewinna. Czuć w tym temacie mocz z łódzkiej kamienicy i kulasy Nikoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 302 Napisano 3 godziny temu Nawet kur.. na rodziców wjeżdżasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, british sharks napisał: Obawiam się, że Gina jest niewinna. Czuć w tym temacie mocz z łódzkiej kamienicy i kulasy Nikoli. Może być i tak aczkolwiek bardzo łatwo jest tu wrobić kogokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, british sharks napisał: Obawiam się, że Gina jest niewinna. Czuć w tym temacie mocz z łódzkiej kamienicy i kulasy Nikoli. No widzisz, a caryca już mnie z błotem zmieszała. I jeszcze Madzię obraża. Chyba za bardzo jej to forum weszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: No widzisz, a caryca już mnie z błotem zmieszała. I jeszcze Madzię obraża. Chyba za bardzo jej to forum weszło. Ty się może cofnij na początek tematu i poproś żeby ci ktoś wytłumaczył o co chodzi, kurzy móżdżku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: To nie ja wale tatrę o 8 rano. Weź ty się chłopie ogarnij bo robisz tu z siebie pośmiewisko całymi dniami. Stary chłop a mentalność rozbrykanego siusiumajta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 302 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Weź ty się chłopie ogarnij bo robisz tu z siebie pośmiewisko całymi dniami. Stary chłop a mentalność rozbrykanego siusiumajta. Największe pośmiewisko z siebie zrobiłaś tutaj ty, ale tobie było mało, to musiałaś jeszcze ośmieszyć się nerwicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Ty się może cofnij na początek tematu i poproś żeby ci ktoś wytłumaczył o co chodzi, kurzy móżdżku. No i mamy to. Zwyzywałaś mnie od szlor i id!otek. Czego więc oczekiwałaś w zamian? Głaskania po główce? Edytowano 3 godziny temu przez Shameless AngeR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 15 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Już ci do niej naprawdę niedaleko. Przemyśl to pisząc kolejny raz o fekalinie na mordzie. Hola hola, caryca. Poka nie pisała jednak alkopostów. To już jest jakiś ewenement. Bo ludzie albo po alko nie piszą , a jak piszą to jednak da się zrozumieć. A ta gina tu była zdaje się już jak poka tu była to ładne parę lat przynajmniej siedzi i przez długi czas była cicha jak mysz pod miotlą ale niedawno coś się we ŁBIE pomieszało i jest naczelną hejterą forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach