+RC+ 206 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) za wiosną. Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: za wiosną. Ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 206 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, KochamKamczi napisał: Ja nie Ale zimą nie staniesz sobie na skale nad wybrzeżem i nie odpier...olisz takiej kozackiej solówki gitarowej jak w 2:33 bo by cię zawiało... A wiosną - proszę bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 89 Napisano 1 godzinę temu Lato lepsze lawenda kwitnie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 1 godzinę temu Ja nie. Latem za zima będziecie tęsknic poyebani ludzie którym nigdy nie dogodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja nie. Latem za zima będziecie tęsknic poyebani ludzie którym nigdy nie dogodzi No, Zawsze chcą to czego akurat mieć nie mogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No, Zawsze chcą to czego akurat mieć nie mogą. Tacy sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No, Zawsze chcą to czego akurat mieć nie mogą. czasami mają to czego chcą i chcą tego, co mają - tzw. szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 1 godzinę temu Jakie banały ja jebje. I nie na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czasami mają to czego chcą i chcą tego, co mają - tzw. szczęście Czasami mają lecz niedostrzegają ale my nie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 57 minut temu Strasznie tu chújem wieje ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1604 Napisano 55 minut temu 36 minut temu, +RC+ napisał: za wiosną. Ja też. Wiosną jeże wybudzają się i szukają partnerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 55 minut temu Lepiej niż cìpom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Strasznie tu chújem wieje ostatnio. Przez ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1604 Napisano 54 minuty temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czasami mają to czego chcą i chcą tego, co mają - tzw. szczęście Szczęście jest blisko. Co w głowie się nie mieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Lepiej niż cìpom Ano lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ano lepiej. No widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 89 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Szczęście jest blisko. Co w głowie się nie mieści. czasem tylko jakiś piasek wpadnie w oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 66 Napisano 50 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Szczęście jest blisko. Co w głowie się nie mieści. Chyba że wykupiom donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 48 minut temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: No widzisz To miało być pocieszajace? Słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To miało być pocieszajace? Słabo. Wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1604 Napisano 45 minut temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czasem tylko jakiś piasek wpadnie w oko Piasek ciężko wyrzucić z oka nawet jeśli woli mężczyzn 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1604 Napisano 44 minuty temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chyba że wykupiom donuty To wtedy trzeba iść do innego sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Wszystko jedno Mje się tu nie podoba ostatnio, wszyscy wala te same teksty w kółko, żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mje się tu nie podoba ostatnio, wszyscy wala te same teksty w kółko, żenada. Jak zawsze. To samo guwno w przereblu 24/7 366. Na nerwice idz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 42 minuty temu Albo na inną kùrwice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 66 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To wtedy trzeba iść do innego sklepu. Mi by się nie chciało i wziąłbym pączki albo krosanty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 29 Napisano 42 minuty temu Kurlasanty i laguny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1604 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi by się nie chciało i wziąłbym pączki albo krosanty Ja jeżyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 89 Napisano 40 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To wtedy trzeba iść do innego sklepu. albo stać i patrzeć się na pustą półkę głodnym wzrokiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach