Shameless AngeR 82 Napisano 3 godziny temu Ouetu, ouetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 82 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: KUR.WO TY JUŻ PIJANA Zamknij K U RW W A. Morde 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: KUR.WO TY JUŻ PIJANA Prędzej jeszcze niż już. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obserwator laseczek 2000 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Zamknij K U RW W A. Morde Pokaż mu stanik to z miejsca stanie się twoim podnóżkiem, prawol taki jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 82 Napisano 3 godziny temu Banaś ababa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 3 godziny temu Banana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 3 godziny temu Chyba zabłądziłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Chyba zabłądziłem Faktycznie rzuciłeś robotę. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 3 godziny temu Dobry towar pozyskany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Dobry towar pozyskany Nie mów nikomu skąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie mów nikomu skąd. Nie powiem ze w bananach bo pozyskajom zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Faktycznie rzuciłeś robotę. xd Można powiedzieć, że ja zrezygnowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie mów nikomu skąd. pss, podobna łysa ma dobry towar z Egiptu, ktoś, coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: Zaraz będziesz płakał że chcesz pożyczać jak kiedyś Coś ci się chyba poyebalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 82 Napisano 3 godziny temu Syahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 82 Napisano 3 godziny temu 5 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie powiem ze w bananach bo pozyskajom zaraz Nie mów, to będzie tajemnica nasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 3 godziny temu Nie będę u Niemca za euro pracował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Można powiedzieć, że ja zrezygnowałem Teraz nie wiem czy na poważnie czy jaja sobie robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 3 godziny temu Jaki dziś mamy dzień? Byłem przekonany, że wczoraj byla niedziela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 2 godziny temu Gina mnie zainspirowała. Chleje, nie pracuje, a żyje. Też tak chcę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ale bym elke wygrzmocil Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Jaki dziś mamy dzień? Byłem przekonany, że wczoraj byla niedziela. Środa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Środa. Dwa dni wolnego w tygodniu i może dlatego takie uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale bym elke wygrzmocil Trochę wolnego i coś jakoś inaczej gadasz niż zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Trochę wolnego i coś jakoś inaczej gadasz niż zawsze. Daj mu ciipy szybko zanim mu się odechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Dwa dni wolnego w tygodniu i może dlatego takie uczucie Możliwe, zawsze co miałeś wolne mi się wydawało że jest poniedziałek. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Trochę wolnego i coś jakoś inaczej gadasz niż zawsze. Z tym tak, ale z resztą normalnie. Napisz na tg, bo nie mam cię na liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Z tym tak, ale z resztą normalnie. Napisz na tg, bo nie mam cię na liście Musisz mieć długą listę w takim razie, ja mam chyba ze 3 osoby. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Musisz mieć długą listę w takim razie, ja mam chyba ze 3 osoby. xd Samych dilerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach